Accidentată de un tînăr băut și fără permis

Dimensiune text

Un tînăr băut și fără permis a provocat un accident rutier în dimineața de joi, 26 iulie, pe bulevardul Republicii din Roman.

 

Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 5.00. Din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit că în timp ce Dumitru D., de 25 de ani, din Roman, conducea un autoturism pe Bulevardul Republicii, cu direcția de mers dinspre strada Anton Pann către Abator, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus regulamentar din sens opus de Cristian S., de 32 de ani, din Roman.
Din accident a rezultat rănirea ușoară a unei pasagere din al doilea autoturism – Elena D., de 23 de ani, din comuna Horia, care a suferit un traumatism coloană cervicală și un traumatism coloană lombară.

Dumitru D. nu deținea permis de conducere și, întrucît, emana miros de alcool, i s-a solicitat testarea cu aparatul etilotest. Bărbatul a refuzat atît testarea cu aparatul etilotest, cît și recoltarea probelor biologice, pentru stabilirea îmbibației de alcool în sînge.
Joi, Dumitru D. a fost audiat de polițiști, dar și de procurorii de la Parchetul de pe lîngă Judecătoria Roman.

Cercetările sînt continuate de Poliția municipiului Roman.COMENTARII

WORDPRESS: 0