Accidentată de un șofer neatent * A murit la două săptămîni după accident

Dimensiune text

Dosar penal pentru că a condus băut

 

În ziua de 19 septembrie, în jurul orei 19.00, un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Roman l-a depistat, pe Bulevardul Roman Mușat, pe Cătălin L., de 34 de ani, din Roman, care conducea un autoturism, avînd în aerul expirat o concentrație 0,59 mg/l alcool pur. Tînărul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea îmbibației de alcool în sînge. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Accidentată de un șofer neatent

 

În ziua de 19 septembrie, în jurul orei 11.50, pe o alee din spetele unui bloc de pe strada Stefan cel Mare, din municipiul Roman, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea gravă a unei persoane. Din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit că în timp ce Claudiu Z., de 40 de ani, din Roman, conducea un autoturism, pe aleea respectivă, a efectuat manevra de mers înapoi, fără să se asigure corespunzător și a accidentat-0 pe Maria C., de 71 de ani, din Roman, care se deplasa pe alee. Pietonul a suferit politraumatisme, multiple fracturi costale, fractură șold drept și contuzie craniană. Cercetările sînt continuate de Biroul Rutier Roman.

 

A murit la două săptămîni după accident

 

Paul B., de 46 de ani, din municipiul Bacău – victima unui accident rutier înregistrat în seara de 1 septembrie, pe DN 2, în afara localității Traian, comuna Săbăoani, a decedat la data de 19 septembrie, din cauza agravării leziunilor suferite. În seara de 1 septembrie 2012, în jurul orei 21.10, în zona respectivă s-a produs un accident rutier din care a rezultat decesul unei persoane și rănirea gravă a alteia. Din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit că în timp ce Ionel A., de 42 de ani, din Roman, conducea un autoturism, pe DN 2, pe sensul de mers Suceava – Roman, în afara localității Traian, din cauza neatenției în conducere a pierdut controlul asupra direcției, a pătruns pe acostamentul consolidat din dreapta direcției de circulație, a intrat în tangaj, apoi a virat brusc stînga, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de Paul B., de 46 de ani, din municipiul Bacău, pe sensul de mers Roman – Iași. Din accident a rezultat decesul lui Ionel A. și rănirea gravă a lui Paul B.


COMENTARII

WORDPRESS: 0