Accident stupid * Prins la pescuit * Accidentată din neatenție * Cabluri incendiate

Dimensiune text

Accident stupid

 

Un angajat al societății Apa Serv, care citea contoarele apometrelor instalate în căminele administrate de companie, a ajuns, joi, la Spitalul de Urgență Roman, în urma unui accident stupid. Angajatul a intrat într-un cămin să citească un apometru, iar incidentul s-a petrecut atunci cînd a vrut să iasă la suprafață.
Polițiștii care cercetează ce s-a întîmplat trebuie să stabilească exact cum s-a lovit bărbatul, fiindcă există deja două variante: una ar fi aceea că la volanul autoturismului aparținînd societății Apa Serv se afla colegul celui care citea contoarele. Șoferul ar fi dat în marșarier și l-ar fi lovit ușor pe cel care voia să iasă din canal, rănindu-l ușor.
A doua variantă este aceea că bărbatul care citea apometrele ar fi încercat să iasă din canal, dar a alunecat și, în cădere, s-a lovit la torace și la abdomen.

Cert este că cel accidentat a fost supus mai multor investigații medicale, care au arătat că totul este în regulă din punct de vedere medical.

Polițiștii vor continua cercetările pentru a stabili dacă a fost vorba despre un accident de muncă și dacă omul a alunecat sau a fost lovit cu mașina de colegul său.

 

Prins la pescuit

 

În seara de 30 mai, în jurul orei 21.30, o patrulă de siguranță publică din cadrul Secției nr. 7 de Poliție Rurală Roman l-a depistat pe Emil B., de 48 de ani, din comuna Tămășeni, care folosea la pescuit în albia rîului Siret, în zona dintre satele Buruienești, comuna Doljești, și Luțca, comuna Sagna, o plasă de tip năpatcă, a cărei deținere și folosire sînt interzise. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvîrșirii infracțiunii de deținere și folosire pentru pescuit de către persoanele neautorizate a uneltelor de pescuit comercial.

Plasa de pescuit a fost ridicată, în vederea continuării cercetărilor.

 

Accidentată din neatenție

 

O bătrînă din Roman a fost accidentată ușor, miercuri, 30 mai, în timp ce încerca să traverseze strada prin loc nepermis și fără să se asigure. Evenimentul rutier a avut loc pe bulevardul Roman Mușat, în fața bisericii Precista Mare. Cel mai probabil, Verginica P., în vîrstă de 72 de ani, a crezut că trecerea de pietoni din fața bisericii mai există, avînd în vedere că, mulți ani, pe acolo era o trecere pentru pietoni marcată corespunzător și semnalizată cu indicatoare. În încercarea de a trece pe celălalt trotuar, bătrîna a fost lovită de autoturismul condus de Valentin B., în vîrstă de 24 de ani. Femeia a suferit traumatism prin accident rutier și fractură la gamba stîngă, iar cercetările sînt continuate de Biroul Rutier Roman. Pietonii trebuie să fie atenți atunci cînd vor să traverseze în acea zonă. Nu de puține ori, oamenii și-au pus viața în pericol traversînd strada așa cum au făcut-o cu ani în urmă, fără a se uita la indicatoarele și marcajele făcute de autorități.

 

Cabluri incendiate

 

Miercuri, 30 mai, la ora 21.03, pompierii militari romașcani au fost alertați prin 112 ca urmare a producerii unui incendiu la cîteva cabluri electrice amplasate în zona bulevardului Republicii, din municipiul Roman. Pompierii militari au ajuns la fața locului cu cinci subofițeri și o autospecială, în cinci minute, au izolat zona și au îndepărtat pericolul de incendiu. În același timp, personalul din Dispeceratul inspectoratului a alertat echipele specializate ale E.On care au sosit la fața locului pentru remedierea defecțiunilor. Incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit produs la un conductor electric defect. A ars izolația conductorilor electrici și a rețelei de internet.COMENTARII

WORDPRESS: 0