Prima paginăActualitate

Accident rutier pe E 85, la Săbăoani

Accident rutier pe E 85, la Săbăoani

Dimensiune text

Sâmbătă dimineață, 26 decembrie, în jurul orei 07:30, pompierii au fost înștiințați, prin apel la 112, despre producerea unui accident rutier pe DN 2 – E 85, pe raza comunei Săbăoani. În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme, fără persoane încarcerate, informează ISU Neamț.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii romașcani, cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, și un echipaj cu o ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Neamț.

„În urma accidentului rutier produs a rezultat o victimă. Aceasta a primit îngrijiri medicale de la echipajul SAJ la locul evenimentului,  refuzând transportul la spital. Pompierii au asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor, prin deconectarea bornelor bateriilor și îndepărtarea scurgerilor de lichide combustibile – carburanți și ulei – și au curățat carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier”, a precizat sublocotenent Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

 

Foto: ISU Neamț

 

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0