Accident rutier în Dealul Mărului. Patru persoane au fost rănite

Accident rutier în Dealul Mărului. Patru persoane au fost rănite

Dimensiune text

 

 

Luni dimineață, 21 ianuarie, în jurul orei 7, pe DN 15D Roman – Vaslui, la kilometrul 57+850, în afara localității Gâdinți, pe un sector de drum în rampă, în zona motelului Dealul Mărului, a avut loc un accident rutier  în care au fost implicate două autoturisme și în urma căruia patru persoane au fost rănite.

Conform IPJ Neamț, în urma primelor cercetări, polițiștii au stabilit că accidentul s-ar fi petrecut în timp un bărbat de 67 de ani, din Vaslui, a condus un autoturism pe DN 15D, iar în afara localității Gâdinți ar fi efectuat un viraj la stânga încălcând marcajul longitudinal simplu ce desparte sensurile de mers, a pătruns în parcarea situată pe sensul opus de mers, moment în care nu s-ar fi asigurat în mod corespunzător și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 31 de ani, din Vaslui.

„În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a ambilor conducători auto, a unei femei de 68 de ani, din Vaslui, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 67 de ani, și a unei alte femei, de 30 de ani, din Vaslui, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 31 de ani. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a afirmat agent de poliție Georgiana Moșu, din cadrul Compartimentului Relații Publice al IPJ Neamț.

Conform Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași, luni dimineață, în zonă carosabilul era umed, cu mici porțiuni de zăpadă tratată cu antiderapant în strat de sub 1 centimetru, cu ninsoare slabă și temperatura aerului de -3°C. Până la efectuarea măsurătorilor și degajarea carosabilului de către echipele DRDP, circulația a fost blocată pe un sens, fiind dirijată de un echipaj al Poliției.

 

 

Foto: DRDP Iași

 COMENTARII

WORDPRESS: 0