Prima paginăActualitate

Accident rutier cu trei victime, în Barticești

Accident rutier cu trei victime, în Barticești

Dimensiune text

Marți seară, 29 decembrie, în jurul orei 20:38, pompierii au fost înștiințați, prin apel la 112, despre producerea unui accident rutier în localitatea Barticești, comuna Botești, informează ISU Neamț.

În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme, fară persoane încarcerate. La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Roman, cu o autospecială pentru stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, și două echipaje cu ambulanțe din cadrul Stației Roman a Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) Neamț.

„În urma accidentului au rezultat trei victime, conștiente.  O victimă a fost preluată de echipajul SMURD, iar alte două victime au fost preluate de echipajele de la SAJ, toate fiind transportate la Compartimentul de Primire Urgențe al Spitalului Municipal de Urgență Roman. Traficul a fost blocat pe ambele sensuri de circulaţie. Pompierii au asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor, prin deconectarea bornelor bateriilor și îndepărtarea scurgerilor de lichide combustibile – carburanți și ulei – și au degajat carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier. Cele două autoturisme au fost îndepărtate de pe partea carosabilă de către echipajul de pompieri, împreună cu voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Botești și participanți la trafic”, a precizat sublocotenent Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

 

Foto: ISU Neamț

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0