Accident pe strada Ștefan cel Mare

Marţi dimineaţă, circulaţia de pe strada Ștefan cel Mare, din Roman, în zona intersecţiei cu bulevardul Nicolae Bălcescu, a fost îngreunată din cauza unui autocamion încărcat cu ţeavă, a cărui remorcă s-a desprins şi s-a izbit de un copac.

accident„În dimineaţa zilei de 7 octombrie, în jurul orei 5.00, pe strada Ștefan cel Mare, din Roman, a avut loc un accident rutier, soldat numai cu pagube materiale. În timp ce un bărbat de 50 de ani, din Republica Moldova, conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un autotractor care tracta o semiremorcă, din cauza unor defecţiuni la sistemul de cuplare, semiremorca s-a desprins şi a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un copac şi un indicator rutier. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Acesta a primit o sancţiune contravenţională, în valoare de 810 lei, şi s-a luat măsura reţinerii certificatului de înmatriculare atât a autotractorului, cât şi a semiremorcii”, a declarat subinspector de poliţie Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Neamţ.

Poliţiştii au intevenit pentru fluidizarea traficului, apoi, cu ajutorul unei macarale, ţeava a fost încărcată înapoi în remorcă.


COMENTARII

WORDPRESS: 0