Accident pe E85, lângă Tețcani, soldat cu un rănit

Accident pe E85, lângă Tețcani, soldat cu un rănit

 

 

Marți seara, 12 iunie, în jurul orei 19:00, poliţiştii rutieri au intervenit la un accident rutier soldat cu vătămarea corporala a unui bărbat, produs pe DN2 – E85, în afara localității Tețcani.

Conform IPJ Neamț, din primele cercetări desfăşurate la faţa locului, poliţiştii au constatat că un bărbat de 55 de ani, din Bicaz Chei, a condus un autoturism pe DC 52, în localitatea Mirceşti. Acesta nu ar fi respectat semnificația indicatorului oprire şi a pătruns în intersecţia DN2 – E85, fără a acorda prioritate de trecere unui autotren, condus de un bărbat de 37 de ani, din Republica Moldova, cu care a intrat în coliziune.

„În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului de 55 de ani, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Ambii conducători au fost testaţi alcooltest, rezultatele fiind negative. Poliţiştii i-au reținut permisul de conducere bărbatului din Bicaz Chei, fiindu-i eliberată dovadă cu drept de circulație 15 zile. Asupra acestuia cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, informează IPJ Neamț.

 

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0