Articol publicat în data de: joi, 07 Iul 2016Accident pe E85, la intersecţia cu drumul spre Tămăşeni

 

masina politie 680x365Miercuri, 7 iulie, în jurul orelor 9.20, pe DN 2 – E85, la intersecţia cu drumul Tămăşeni, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea a două persoane.

Din primele cercetări ale poliţiştilor se pare că în timp ce un bărbat de 66 ani, din judeţul Suceava, conducea un autoturism pe DN 2, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de un autoturism aflat în faţa sa, pe aceeaşi direcţie de mers, şi a intrat în coliziune cu acesta. Urmare a producerii accidentului, conducătorul auto de 66 ani, cât şi o pasageră din autoturismul său au fost răniţi. Cadrele medicale de la Ambulanţă, sosite la faţa locului, l-au diagnosticat pe şofer – care a refuzat transportul la spital – cu contuzie police şi antebraţ drept prin accident rutier, iar pe pasageră cu policontuzii prin accident rutier, contuzie cot drept şi gamba dreaptă, ea fiind transportată de un echipaj cu medic la Compartimentul de Primire Urgenţe al Spitalului Municipal de Urgenţă Roman.

În cauză, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor producerii accidentului.

 

 

Lasă un comentariu

XHTML: Html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>