Accident pe E85, în apropierea localității Traian

Accident pe E85, în apropierea localității Traian

Dimensiune text

 

 

Miercuri seară, 3 octombrie, două autoturisme au fost implicate într-un accident pe DN 2 – E 85, în apropierea localității Traian.

Conform informațiilor oferite de reprezentanții IPJ Neamț, accidentul s-ar fi produs după ce o femeie din Bacău nu ar fi respectat semnificația indicatorului care interzice virajul la stânga și ar fi efectuat virajul încălcând și marcajul longitudinal simplu continuu, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat din Roman, care circula în aceeași direcție, spre Roman. În urma impactului, unul dintre autoturisme a ricoșat în gardul unei societăți comerciale din zonă.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Din fericire, accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale. Ambii conducători au fost sancționați de polițiști: femeia din Bacău pentru că a efectuat virajul la stânga în zona interzisă, iar șoferul din Roman pentru că nu a fi păstrat o distanță corespunzătoare în mers, au mai precizat reprezentații IPJ Neamț.

 

Foto: facebook / Radar Roman Oficial

 

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0