Accident cu două victime, pe bulevardul Roman Mușat

Accident cu două victime, pe bulevardul Roman Mușat

Dimensiune text

 

 

Marți, 2 aprilie, două persoane au fost rănite în urma producerii unui accident rutier în municipiul Roman, pe bulevardul Roman Mușat, în jurul orei 10.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că un bărbat de 37 de ani a condus un autoturism pe bulevardul Roman Muşat, iar la o trecere pentru pietoni nu ar fi păstrat o distanţă de siguranţă faţă de un autoturism condus de o femeie de 33 de ani, din Săbăoani, care era oprit să acorde prioritate de trecere, intrând în coliziune cu acesta.

Din impact a rezultat vătămarea corporală a doi pasageri aflați în autoturismul condus de femeia din Săbăoani – un bărbat de 57 de ani și o femeie de 44 de ani. În urma testării alcooltest a celor doi șoferi, rezultatele au fost negative. În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, a precizat agent șef adjunct Robert Costan, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Cadrele medicale ale Serviciului Județean de Ambulanță Neamț ajunse la locul accidentului au diagnosticat femeia rănită cu traumatism de coloană lombară, iar pe bărbat cu traumatism de coloană vertebrală și traumatism toracic, victimele fiind preluate de un echipaj cu asistent medical şi predate la Centrul de Primire Urgențe al Spitalului Municipal de Urgență Roman, au precizat reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță Neamț.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0