Prima paginăSocialSanatate

ACCES RESTRICŢIONAT ÎN UNELE SECŢII ALE SPITALULUI

ACCES RESTRICŢIONAT ÎN UNELE SECŢII ALE SPITALULUI

Dimensiune text

 

Spitalul Roman - Spitalul Nou 03Pentru a preveni îmbolnăvirile pacienţilor, în special că această perioadă este una favorabilă înmulţirii cazurilor de gripă, medicii din Spitalul Municipal de Urgenţă Roman fac apel la aparţinători să limiteze, pe cât posibil, orele de vizită. Managerul unităţii medicale, doctorul Maria Andrici, face apel la cetăţeni să respecte, în primul rând, programul de vizite.

„Rugăm aparţinătorii să respecte orarul de vizită, de la 15 la 20 de luni şi până vineri, respectiv 10-20 sâmbătă şi duminică. În plus, am discutat ca pe anumite secţii, cum ar fi Neonatologie sau ATI, ce prezintă un risc crescut al răspândirii infecţiilor nozocomiale, să fie restricţionat accesul. Doctorul Popescu, de la ATI, ne-a cerut chiar să modificăm în regulamentul intern orele de vizită pe această secţie, în sensul ca aparţinătorii să poată discuta cu medicul despre evoluţia pacienţilor doar între orele 11 şi 12”, a declarat managerul unităţii sanitare.

Un alt apel făcut de medicii romaşcani către cetăţeni este acela legat de stocul scăzut de sânge, iar cei care doresc să salveze vieţi sunt rugaţi să meargă să doneze sânge în centrul de recoltare din Policlinică.

COMENTARII

WORDPRESS: 0