Absolvenții din promoțiile anterioare vor putea simula BAC-ul

Dimensiune text

Absolvenții din promoțiile anterioare care au ratat examenul de bacalaureat vor putea participa la simularea examenului care va fi organizată la nivel de județ.

 

 

Metodologia de organizare a simulării examenului nu le interzice participarea. În baza unei cereri, aceștia ar putea fi primiți la simularea care va fi organizată în liceul pe care l-au absolvit. Este și pentru ei un prilej de a-și verifica nivelul de pregătire„, a spus directorul adjunct al Colegiului Tehnic „Petru Poni”, profesoara Gabriela Dascălu.
Elevii din ultimul an de liceu vor exersa proba de limba română pe 16 martie 2013, proba de matematică pe 23 martie, iar proba la disciplina la alegere pe 30 martie. Examenul va fi simulat în toate liceele din județ. Elevii de clasa a VIII-a vor simula, fiecare în școala lui, teza la română din cadrul Evaluării naționale, pe 20 aprilie, și proba la matematică, pe 27 aprilie.

Simulările vor repeta condițiile de examen, subiectele urmând a fi elaborate de o comisie la nivel județean. Rezultatele obținute la simulare vor previziona rezultatele la examenele naționale din vara lui 2013.


COMENTARII

WORDPRESS: 0