Prima paginăEducatie

Absolvenții de la „Ion Ionescu de la Brad” şi-au luat rămas bun de la profesori

Dimensiune text

Șefa de promoţie din acest an este Adriana Bacoşcă, media generală cu care a finalizat cei patru ani fiind 8,42.

brad 02

Elevii Liceului Tehnologic „Ion Ionescu de la Brad” din Horia au organizat, joi, 28 mai, cursul festiv de absolvire a promoţiei 2015. Cu această ocazie, elevii clasei a XII-a A, de la profilul resurse naturale şi protecţia mediului, au spus „prezent” la ultima strigare a catalogului, făcută de profesorul Petru Giurgi, dirigintele clasei. Evenimentul a avut loc în aula „Ion Ionescu de la Brad” din cadrul liceului şi a reunit profesori, părinţi şi elevi.

„Cu acest prilej, elevii au pregătit momente artistice deosebite pentru dascălii, părinţii şi colegii lor din clasele mai mici – podul de flori, discursuri emoţionante, recital de poezie. Cel mai emoţionant moment a fost predarea cheii şi a drapelului şcolii către colegii din clasa a XI-a, împreună cu misiunea de a duce mai departe cinstea şi onoarea de a fi liceean în una dintre cele mai vechi şi prestigioase şcoli agricole din ţară, şcoală ce a scos nenumăraţi specialişti în domeniul agricol”, a declarat profesor Maria Maftei, directorul Liceului Tehnologic „Ion Ionescu de la Brad” din Horia.

Adriana Bacoşcă

Adriana Bacoşcă

Adriana Bacoşcă a fost desemnată şefă de promoţie, eleva terminând liceul cu media generală 8,42. Adriana a mulţumit profesorilor care au contribuit la formarea ei în cei patru ani de liceu. Ea a mărturisit că tot ce a învăţat în anii de liceu o va ajuta pe mai departe. „Drumul ce îi aşteaptă de aici înainte pe absolvenţii clasei a XII-a nu este unul uşor, însă poate fi unul încununat de succes, aşa cum s-a întâmplat cu elevi din promoţiile anterioare care lucrează în ferme din ţări europene, în Danemarca, de exemplu, unde sunt plătiţi foarte bine şi îşi îmbunătăţesc cunoştinţele despre agricultură. Următorul pas pentru absolvenţii din acest an este examenul de bacalaureat, care dorim să fie promovat de cât mai mulţi elevi”, a mai spus directorul liceului.

Cadrele didactice şi directorul liceului i-au felicitat pe absolvenţi şi i-au încurajat să îşi continue studiile în acest domeniu.

COMENTARII

WORDPRESS: 0