Prima paginăNeamt

A vrut să evite un câine și a ucis un om

Dimensiune text

Marți dimineață, un bărbat și-a pierdut viața în urma unui accident cumplit de circulație.

 

 

În jurul orei 6, cadrele medicale de la Serviciul Județean de Ambulanță au fost solicitate să acorde primul ajutor unui pacient de 50 de ani, victimă a unui accident rutier. Bărbatul a fost diagnosticat cu fracturi costale, fractură de bazin, traumatisme faciale, hemitorax și comă de gradul IV. El a fost transportat la Centrul de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Municipal de Urgență Roman.
„Pacientul a intrat direct în sala de operație, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale. Avea ruptură de splină și fracturi craniene, leziuni extrem de grave. Din păcate, cu toate eforturile noastre, la trei ore de la internarea în spital, pacientul a decedat”, a declarat medicul chirurg Dan Gabriel Arvătescu, șeful secției Chirurgie din cadrul spitalului.

Din primele cercetări efectuate de către polițiști s-a stabilit faptul că, în dimineața zilei de marți, pe E85, pe raza localității Secuienii Noi, șoferul unui camion care se îndrepta spre Roman a încercat să evite un câine și a virat dreapta. Din nefericire, el l-a acroșat cu partea dreaptă a camionului pe biciclistul care circula regulamentar și era echipat corespunzător. Șoferul camionului a fost testat cu alcooltesterul, iar polițiștii au stabilit că nu consumase alcool.

[sam_ad id=”127″ codes=”true”]

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0