A vrut o partidă de sex, dar a fost jefuit

Dimensiune text

În ziua de 22 iulie, în jurul orei 22.30, Postul de Poliție Transporturi Feroviare Piatra Neamț a fost sesizat, prin 112, despre faptul că Lucian M., de 46 ani, din comuna Hotarele, județul Giurgiu, a fost deposedat, prin violență, în Stația CFR Piatra Neamț, de suma de 400 lei și de actele de identitate.

 

Din verificările efectuate, polițistii au stabilit că victima a consumat băuturi alcoolice într-un bar din zona gării, împreună cu doi bărbați și cu o femeie pe care nu-i cunoștea. Ulterior, cei patru s-au deplasat în Stația CFR Piatra Neamț, întrucît cei doi bărbați i-au propus lui Lucian M. să întrețină relații sexuale cu femeia contra unei sume modice de bani.
Bărbatul a fost atras într-un loc întunecos, fiind bătut și deposedat de portofelul în care avea suma de 400 lei și actele de identitate.

Echipa operativă constituită din polițistii Postului de Poliție Transporturi Feroviare Piatra Neamț, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, pe baza semnalmentelor oferite de victimă, au procedat la căutarea persoanelor suspecte. Acestea au fost depistate într-o stație de autobuz, în zona Pieței Centrale, în timp ce încercau să părăsească localitatea, iar două dintre ele au fost arestate pentru 29 de zile.


COMENTARII

WORDPRESS: 0