Prima paginăActualitate

A traversat strada în fugă şi a fost accidentată

Dimensiune text

Pe 11 martie, în jurul orei 13, a avut loc un accident rutier pe DN 2 (E85), în afara localităţii Cordun, soldat cu vătămarea unui pieton.

În timp ce o şoferiţă conducea un autoturism marca Seat, înmatriculat în judeţul Neamţ, pe DN 2, având direcţia de deplasare către Suceava, a suprins şi accidentat frontal, cu partea din faţă a autoturismului, o fetiţă de şase ani, din Roman, care s-a angajat neregulamentar în traversarea drumului, prin loc nepermis şi fără să se asigure.

„Conform primelor cercetări, vinovat de producerea accidentului se face pietonul, care s-a angajat neregulamentar în traversarea drumului public. Victima a fost transportată la Spitalul Municipal de Urgenţă Roman, diagnosticul pus fiind traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoştinţei, hematom epicranian frontal stâng, mai multe escoriaţii şi contuzii. Minorul a rămas sub supraveghere medicală. Persoana care conducea autoturismul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză s-a întocmit dosar penal”, a declarat comisar şef Dragoş Bălău, comandantul Poliţiei Roman

COMENTARII

WORDPRESS: 0