Prima paginăSocial

A tocat averea iubitei la jocuri de noroc

Dimensiune text

Un tânăr a înscenat o tâlhărie în apartamentul iubitei, pentru a justifica lipsa mai multor bunuri. Când l-a găsit, tânăra a crezut că iubitul ei a fost victima unor hoți. De fapt, el s-a dovedit a fi victima propriilor vicii și minciuni.

 

 

Un tânăr de 26 de ani, din Roman, după ce s-a uitat la prea multe filme polițiste, a crezut că este suficient de deștept pentru a-i păcăli pe oamenii legii. Timp de aproape trei săptămâni, Marcelin D., în vârstă de 26 de ani, a furat bunuri din apartamentul iubitei sale. Marcelin a profitat de faptul că prietena este studentă la o facultate din Iași și i-a lăsat apartamentul în grijă. Acesta a luat din casa fetei bani și bijuterii din aur. Astfel, în timp ce prietena învăța la Iași, Marcelin se distra cu banii fetei și, în total, a „tocat” 600 de euro, 700 lei, dar și alți 2.600 lei, sumă provenită din amanetarea mai multor bijuterii din aur. Marcelin a pierdut toți banii la jocurile de noroc și, pentru că nu vroia să-și supere prietena, s-a gândit să însceneze o tâlhărie.

Vineri dimineață, pe data de 9 noiembrie, Marcelin a pus în practică un adevărat scenariu de film. S-a dus la apartament, a încuiat ușa pe dinăuntru, după care a aruncat cheia pe geamul de la balcon, în lada de gunoi din spatele blocului. După ce a rezolvat cu cheia, Marcelin a luat o sticlă goală de o jumătate de litru, s-a lovit cu sticla în cap, după care și-a demontat telefonul mobil. Apoi, cu o bandă scotch, s-a legat la picioare și la gură, iar cu ajutorul a două cordoane, provenite de la halate de baie, s-a legat, la mâini și la picioare, de piciorul patului din dormitor, în ideea că, în jurul orelor 9.00 – 9.30, urma să fie găsit de cumnatul său, cu care trebuia să meargă în acea zi să facă niște lucrări la o casă.

Spre ghinionul lui, Marcelin a stat lângă piciorul patului din dormitor toată ziua. Cumnatul său l-a sunat, dar, dacă a văzut că nu dă de Marcelin, s-a dus singur la treabă. Salvarea lui Marcelin a venit în jurul orei 20.00, când a ajuns acasă prietena lui.

Tânăra a avut un șoc atunci când și-a văzut iubitul legat la gură, la mâini și la picioare și a sunat la 112. La sosirea polițiștilor, Marcelin a început să înșire minciună după minciună. „Acesta le-a declarat polițiștilor că, în dimineața de 9 noiembrie, în jurul orei 7.30, a mers la apartament și a coborât la boxa din subsolul blocului pentru a lua un bidon din plastic, lăsând ușa apartamentului descuiată. Când a revenit, în holul locuinței s-a întâlnit cu doi bărbați ce aveau pe față ciorapi de damă, aceștia l-au lovit și l-au legat la ochi, la gură, la mâini și la picioare, au luat 600 de euro, 700 de lei și mai multe bijuterii din aur, după care l-au încuiat în casă și au plecat”, a afirmat subcomisarul Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Neamț.

Poițiștilor li s-a părut cusută cu ață albă toată povestea, dar au început să cerceteze lipsa bunurilor și au ajuns atât la casa de amanet la care Marcelin amanetase bijuteriile prietenei sale, cât și la casa de schimb valutar, acolo unde a schimbat euro. Pentru stabilirea adevărului, polițiștii romașcani l-au dus pe Marcelin la IPJ Bacău, la detectorul de minciuni. Acum, tânărul de 26 de ani, a rămas fără prietenă, dar s-a ales la schimb cu un dosar penal pentru furt.

COMENTARII

WORDPRESS: 4
  • dan ardeleanu' 8 ani

    si acum marcelin al nostru isi va gasi o altfel de prietena la mititica, iar cand va iesi afara sigur va ajunge un actor de succes 😀

  • un nenorocit care a profitat de bunatatea acelei fete,care a avut mare ancredere, antr-un neica nimeni asa ca, ducase undesi merita locul asemenea nenorociti(la racoare)

  • Iulya 8 ani

    Mai ce le mai sta in minte unora , sa ii fie rusine , as vrea sa stiu si eu si cred ca si restul oamenilor numele acestui hot de 2 bani .