A scăpat pe geam de unchiul care voia să o violeze

O adolescentă din Bîrgăoani a scăpat cu fuga de unchiul care voia să întrețină relații sexuale cu ea. Bărbatul a fost arestat preventiv.

 

O copilă de 16 ani, din comuna Bîrgăoani, a trecut printr-o experiență traumatizantă după ce vărul mamei sale a încercat să o violeze. Fapta s-a petrecut, marți, 31 ianuarie, în locuința bărbatului din Piatra Neamț. Copila și o colegă de școală s-au dus, după terminarea orelor, la locuința lui Mihail V., în vîrstă de 36 de ani, bărbatul fiind văr cu mama minorei. Timp de două ore, cei trei au jucat cărți și au consumat aproximativ un litru de vin.

În jurul orei 16.00, colega minorei în cauză a plecat, iar Mihail V., profitînd de faptul că a rămas doar cu nepoata sa, i-a solicitat acesteia să întrețină raporturi sexuale cu el. În momentul în care a fost refuzat, bărbatul a devenit violent. A imobilizat-o, a strîns-o de gît și a lovit-o pe copilă cu palmele și cu pumnii. Chiar a reușit să o dezbrace de pantalonii pe care îi purta, moment în care fata a solicitat să i se permită să se deplaseze la baie. Profitînd de un moment de neatenție al agresorului, aceasta a reușit să fugă din locuință, sărind pe un geam.

Din fericire, fata a fost observată de doi vecini ai agresorului, care au condus-o pe minoră la Postul Poliției Locale. Echipajul de poliție care s-a deplasat la fața locului l-a identificat pe bărbat și l-a condus la sediul Poliției municipiului Piatra Neamț, unde i s-a întocmit

dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de viol. Totodată, s-a dispus pe bază de ordonanță reținerea pentru o perioadă de 24 ore, urmînd a fi prezentat Parchetului de pe lîngă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de arestare preventivă.


COMENTARII

WORDPRESS: 0