A scăpat cu viaţă după ce a fost accidentat de două maşini

Dimensiune text

S-a dovedit că bărbatul care a ajuns în comă de gradul I la Spitalul Roman în noaptea de sâmbătă spre duminică a fost accidentat de două maşini. Poliţiştii i-au descoperit pe şoferii vinovaţi, care vor fi cercetaţi penal.

Polițiștii au reușit depistarea a doi conducători auto care au accidentat aceeași persoană, după care au părăsit locul faptei. Accidentul a avut loc în comuna Recea, iar victima era din Ion Creangă şi nu din Roman, aşa cum au crezut, mai întâi, cadrele medicale.

Duminică, în jurul orei 12.00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au depistat un conducător auto, în vârstă de 25 de ani, din Ion Creangă, care în noaptea de 11 spre 12 octombrie, la orele 03.12, pe DJ  207D, în localitatea Recea, ar fi surprins și accidentat un bărbat de 37 de ani, din Ion Creangă, după care a părăsit locul accidentului.

Din primele cercetări, se pare că, în timp ce bărbatul de 37 de ani  se deplasa pe partea carosabilă, împreună cu un alt tânăr de 15 ani din Recea, a fost surprins şi accidentat în primă fază de către un autovehicul, al cărui conducător auto nu a oprit, continuându-și deplasarea. După aproximativ cinci minute de la primul impact, în timp ce victima se afla pe partea carosabilă, aceasta a fost călcată pe picioare de roţile autovehiculului condus de tânărul de 25 de ani, care a părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiei, fiind ulterior depistat la domiciliu.

Din cauza rănilor suferite, bărbatul a intrat în comă uşoară. Acesta se află acum internat la secţia de Ortopedie a Spitalului Municipal de Urgenţă Roman, iar starea lui este stabilă.

„În urma primului impact a rezultat și rănirea pietonului de 15 ani, care a fost proiectat pe spațiul verde al drumului și care nu a rămas la locul accidentului, sesizând ulterior polițiștii că a suferit leziuni în urma evenimentului”, a declarat subinspector Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Neamţ.

Polițiștii rutieri au continuat duminică cercetările și, în jurul orei 16.30, l-au identificat şi pe cel de-al doilea conducător auto, cel care l-a accidentat prima dată pe bărbat, un tânăr de 24 de ani, care se afla la domiciliul său din comuna Icușești.

Cercetările continuă în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, fără încuviințarea organelor de poliție.


COMENTARII

WORDPRESS: 0