A rupt bariera de la Ștrand și a plătit-o

A rupt bariera de la Ștrand și a plătit-o

[VIDEO] Femeie tâlhărită pe strada Mihai Eminescu. Făptașii au fost prinși de polițiști
Poliţiştii muncesc mai mult de 1 Mai
Șofer oprit cu focuri de armă de polițiști

 

strandul 2În acest final de săptămână, un bărbat și-a încercat puterile cu bariera de la ieșirea din Ștrand spre Vasile Lupu și, deși a învins – distrugând-o, a fost prins și a avut de achitat daunele.

Numărul vizitatorilor din Ștrandul Municipal s-a păstrat constant și pentru ultima săptămână, fiind prezenți la bazine 2.329 de persoane, care au achitat în total 24.000 de lei. Cea mai preferată zi pentru scăldat a fost duminică, atunci când s-au înregistrat 1.457 de vizitatori, care au adus încasări de 17.144 de lei. Sâmbătă au fost mai puțini clienți, doar 488, care au atras încasări de 5.368 de lei. Și la foișoare, pe parcursul întregii săptămâni, s-au închiriat 56 de grătare, pentru suma totală de 1.220 de lei.

În noaptea de 26 spre 27 august, un romașcan nu a înțeles că bariera de la intrarea în parcare trebuie să rămână funcțională și a distrus-o, însă a fost prins la scurt timp de polițiști, și-a recunoscut vina și a plătit paguba, adică a dat din buzunar 1.600 de lei, reparația fiind deja efectuată la acest moment.


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!