A primit străini în casă și a rămas fără 3.600 de euro şi 17.400 de lei

A primit străini în casă și a rămas fără 3.600 de euro şi 17.400 de lei

Hoțul de la Arhiepiscopie a fost prins
Romașcan urmărit internațional pentru furt în Suedia, prins de polițiști
Hoț ghinionist

 

bani1706c-680x365Având în vedere incidența evenimentelor de tipul furtului din locuințe, prin distragerea atenției, produse în această perioadă a anului, polițiștii recomandă cetățenilor să nu permită accesul în curți sau locuințe a persoanelor necunoscute.

„Readucem în atenție faptul că, pentru sustragerea de bunuri din locuințe, infractorii apelează la diferite pretexte, de la vânzarea de produse la cumpărarea tichetelor de călătorie, nuci, sau schimbarea unor bancnote. Astfel, aceștia reușesc să observe locul unde persoana vătămată își depozitează economiile și, prin distragerea atenției, sustrag bunurile, ori revin pe timp de noapte cu același scop”, precizează un comunicat al IPJ Neamț.

Un astfel de caz a avut loc luni, 17 octombrie, în jurul orei 16.00, în localitatea Timișești, când la locuința unui bărbat de 70 de ani a oprit un autovehicul de culoare gri închis, din care a coborât un bărbat, ce l-a întrebat dacă nu are nuci de vânzare. Persoana vătămată a dat curs solicitării, iar într-un moment de neatenție i-a fost sustras din locuință un portofel în care se afla suma de 3.600 de euro şi 17.400 de lei.

Polițiștii au demarat cercetările și au stabilit că autorul mai era însoțit de alte două persoane, un bărbat și o femeie, iar autoturismul folosit avea plăcuțe cu numere de înmatriculare din Italia, fiind un VW Passat Break, model 2001-2005. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt și în vederea identificării autorilor. Orice persoană care deține informații despre astfel de evenimente sau care observă persoane cu un comportament similar este rugată să anunțe Poliția.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!