A murit izbit de un parapet

Dimensiune text

Un tînăr de 19 ani și-a găsit sfîrșitul pe 5 mai, pe DJ 207 A, în localitatea Boghicea, în urma unui grav accident căruia i-a căzut victimă și un prieten al său, grav rănit.

 

 

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit că în timp ce Marius B., de 19 ani, din comuna Boghicea, conducea un moped pe DJ 207 A, în localitatea Boghicea, pe fondul neadaptării vitezei pe un sector de drum în curbă, a pierdut controlul asupra mopedului, a părăsit partea carosabilă spre dreapta și a intrat în coliziune cu parapetul din beton al unui podeț situat la intrarea în curtea unui imobil.

În urma accidentului, conducătorul mopedului a decedat, iar pasagerul de pe moped, de numai 17 ani, a fost grav rănit, el fiind diagnosticat cu policontuzii, traumatism vertebral medular amielinic, contuzie toracico-abdominală, contuzie forte bazin, contuzie la coapsa stîngă, excoriații la membrele inferioare și superioare. Cei doi nu purtau cască de protecție, iar conducătorul mopedului nu poseda atestat de absolvire a unor cursuri de legislație rutieră. Cercetările sînt continuate de Biroul Rutier Roman.COMENTARII

WORDPRESS: 0