A murit carbonizat

Dimensiune text

Un bărbat de 74 de ani, din Horia, a decedat, duminică, după ce în locuinţa personală a izbucnit un incendiu care i-a fost fatal. Vasile L. locuia singur, dar îl despărţeau doar câţiva metri de casa fiului său. De altfel, fiul bătrânului a povestit că, duminică dimineaţă, i-a dus tatălui său cafeaua şi o ţigară şi nimic nu prevestea tragedia care urma să se întâmple.

incendiu02Incendiul a izbucnit în jurul orei 11.25, iar vecinii au sărit în ajutor, după ce au văzut că din locuinţa bătrânului iese un fum gros. Pompierii romaşcani au fost solicitaţi să intervină prin apelul unic de urgenţă 112 şi au ajuns în scurt timp la locul incendiului, dar tot efortul localnicilor şi al pompierilor a fost fără succes în ceea ce-l priveşte pe proprietar. „Când am ajuns la faţa locului, am intervenit prima dată pentru scoaterea din casă a persoanei care se afla în locuinţă. Din păcate, bătrânul era carbonizat şi nu s-a mai putut face nimic. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la jarul sau scânteile căzute din sursa de încălzire, din cauza localizării şi a focului de mare amploare”, a afirmat căpitanul Mihai Parasca, comandantul Detaşamentului de Pompieri Roman.

Intervenţia pompierilor a durat în jur de o oră, timp în care au stins focul din casa în care şi-a găsit sfârşitul bătrânul de 74 de ani.COMENTARII

WORDPRESS: 0