Prima paginăActualitate

A intrat cu Opelul în autolamă

Dimensiune text

Şoferul unui Opel s-a oprit în lama unui utilaj de deszăpezire. În pofida diferenţei de gabarit dintre cele două autovehicule, nimeni nu a păţit nimic.

Miercuri seara, pe drumul judeţean 207C, care face legătura între localităţile Horia şi Valea Ursului, a avut loc un accident de circulaţie care, din fericire, a avut doar pagube materiale. Un autoturism marca Opel s-a ciocnit frontal de o autolamă care se îndrepta către Valea Ursului. Evenimentul rutier a avut loc în satul Cotu Vameş, în jurul orei 18.30, iar la faţa locului a ajuns un echipaj de la SMURD, Poliţia, dar şi un reprezentant al Occidental Construct, firmă care deţine utilajul. „Mă bucur că nimeni nu a păţit nimic. Șoferul meu a tras de volan cât a putut ca să evite maşina care venea din sens opus, fiindcă a spus că a văzut şoferul cum conducea fără a ţine banda lui de mers. Impactul a avut loc cu autoutilitara oprită de şoferul meu. Dacă nu ar fi oprit, cine ştie ce s-ar fi întâmplat”, a afirmat George Biciuşcă, reprezentat al SC Occidental Construct.

Utilajul trebuia să ajungă pe porţiunea de drum dintre localităţile Stejaru şi Valea Ursului. „Primisem ordin de la comandamentul de iarnă din cadrul Consiliului Judeţean să ajung în zonă, fiindcă vântul a spulberat zăpada şi a adus-o pe carosabil. Am trimis un alt utilaj în zonă, în locul celui avariat”, a precizat George Biciuşcă.

Șoferul autoturismului Opel avea asigurare, astfel că pagubele produse vor fi suportate de asigurator. În schimb, şoferul s-a ales cu dosar penal, fiindcă a condus băut.

Tot miercuri, în jurul orei 15.00, patru subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman au intervenit cu o autospecială pentru repunerea în trafic a unui autoturism în care se aflau două persoane. Maşina ieşise în afara părţii carosabile şi a rămas blocată pe un drum de exploatare, în apropierea satului Muncelul de Jos, comuna Valea Ursului. Militarii au degajat zăpada pentru a crea o cale de evacuare a autoturismului şi l-au tractat până la drumul judeţean.

COMENTARII

WORDPRESS: 0