Prima paginăSocial

A înjunghiat trei oameni

Dimensiune text

La 16 ani, un tînăr s-a ales cu dosar penal și patru capete de acuzare.

 

Totul s-a întîmplat după ce, sîmbătă seara, a plecat înarmat la discotecă. În noaptea de 28 spre 29 ianuarie, în jurul orei 1.10, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 3 Săbăoani au fost sesizați, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că, pe strada Unirii, din localitatea Adjudeni, în fața unei discoteci, a avut loc un conflict spontan, în timpul căruia Marius G., de 56 ani, Iosif L., de 19 ani, ambii din comuna Tămășeni, și minorul D.T., de 16 ani, din comuna Doljești, au fost înjunghiați cu un cuțit în zona abdomenului, de către minorul B.D., de 16 ani, din comuna Tămășeni.

Pe numele minorului a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice, port fără drept al unui cuțit și vătămare corporală. Una dintre victimele sale a rămas internată în spital, pentru că a fost rănită mai grav. Ceilalți doi bărbați au fost externați, rănile acestora fiind superficiale. Încadrarea juridical a faptei va putea fi schimbată în funcție de numărul de îngrijiri medicale de care va avea nevoie bărbatul rămas internat.

Minorul va răspunde penal în fața legii, fiindcă are 16 ani, dar va primi jumătate din pedeapsă, întrucît nu este major.COMENTARII

WORDPRESS: 0