A început „mica asfaltare” a străzilor din Roman. Urmează și marea asfaltare

A început „mica asfaltare” a străzilor din Roman. Urmează și marea asfaltare

Dimensiune text

 

Începând de miercuri, echipele Primăriei Roman au început lucrările de reparare a străzilor din municipiu. Prima licitație încheiată în acest an este cea legată de cumpărarea de mixtură asfaltică, folosită ulterior de muncitorii administrației locale pentru repararea străzilor.

Sunt în desfășurare alte două licitații, pentru lucrări cu covor asfaltic și lucrări de plombare, pentru care se așteaptă încheierea contractelor peste o săptămână. Până atunci, se fac reparațiile curente pe străzile care au avut de suferit în urma iernii.

„Conducerea Primăriei Roman vă informează faptul că de miercuri, 12 aprilie, au început lucrările de reparaţii ale străzilor din municipiu. Primăria Roman a scos la licitaţie şi a atribuit contractul de achiziţie mixtură asfaltică, iar lucrările se vor efectua cu echipele proprii. În cursul acestei zile se va interveni pe următoarele străzi: Vasile Lupu, Miron Costin, Traian, Matei Millo şi Moldovei, iar până la sfârșitul acestei săptămâni se va interveni în zona bisericilor și a cimitirului. În derulare se află şi procedurile de licitaţie pentru încheierea contractului de întreţinere străzi, prin care 38 de artere vor fi reparate cu covor asfaltic, iar pe alte 31 se vor efectua plombări”, anunță reprezentanții Primăriei Roman.

Lucrările de reparații ale străzilor prin covor asfaltic și plombări se ridică la aproape 3,6 milioane de lei, iar alte 450.000 de lei reprezintă suma din contractul de achiziție mixtură asfaltică pentru utilizarea directă de angajații Primăriei.


COMENTARII

WORDPRESS: 0