Articol publicat în data de: mie, 13 Iul 2016A furat o maşină din service şi s-a răsturnat cu ea

 

masina politie 680x365Marţi, 12 iulie, lucrătorii Secţiei nr. 3 Poliţie Săbăoani s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe strada Traian, din afara localităţii Tămăşeni, a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Cu ocazia cercetării efectuate la faţa locului, s-a constatat faptul că un bărbat de 27 ani a sustras, fără drept, un autoturism dintr-un service auto situat în curtea unei locuinţe din localitate, pe care l-a condus pe strada Traian, pe o distanţă de aproximativ 1,2 kilometri, iar din cauză că nu a adaptat viteza de deplasare, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat pe partea stângă a sensului de mers, avariind autoturismul.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că şoferul are permisul de conducere anulat. Suspectul este cercetat pentru săvârşirea de furt în scop de folosinţă şi conducerea pe drumurile publice având dreptul de a conduce anulat.

 

 

Lasă un comentariu

XHTML: Html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>