Prima paginăActualitate

A furat o mașină, apoi s-a întors să mai fure una, de la același păgubit, în aceeași noapte

A furat o mașină, apoi s-a întors să mai fure una, de la același păgubit, în aceeași noapte

Dimensiune text

 

 

Sâmbătă, 25 august, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Roman au depistat și reținut un tânăr de 19 ani, din Roman, bănuit de furtul a două autoturisme.

Conform IPJ Neamț, din cercetările efectuate, a reieșit că, în noaptea de 24 spre 25 august, tânărul ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței unui romaşcan de 56 de ani, de unde ar fi sustras o bicicletă şi cheile a două autoturisme, aparţinând persoanei vătămate şi fiului acesteia.

„Poliţiştii au stabilit că tânărul ar fi plecat cu unul din cele două autoturisme, pe care apoi l-a abandonat întrucât se defectase. Ulterior, a revenit după al doilea autoturism cu care a fost depistat în trafic de polițiști. Întrucât nu a oprit la semnalele poliţiştilor, acesta a fost urmărit, iar pe strada Nouă, din Roman, tânărul a pierdut controlul asupra autoturismului şi a intrat într-un gard, după care a părăsit locului accidentului. În urma investigaţiilor, poliţiştii au reuşit identificarea tânărului, care a fost condus la sediul poliţiei, iar în urma audierii, s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore”, informează IPJ Neamț.

Duminică, 26 august, tânărul a fost prezentat în faţa Judecătoriei Roman, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, fiind încarcerat în arestul IPJ Neamţ.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0