Prima paginăRoman

A fugit de la locul accidentului

Dimensiune text

Un şofer din Roman s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea Poliţiei, după ce a dat cu maşina peste un biciclist.

 

 

Evenimentul rutier a avut loc în seara de 27 decembrie, în jurul orei 21.50. Bogdan T., de 29 de ani, din Roman, conducea un autoturism, pe bulevardul Republicii, pe sensul de mers înspre intersecţia cu strada Bogdan Dragoş. El nu a păstrat o distanţă suficientă şi a intrat în coliziune cu biciclistul Victor G., de 54 de ani, din Roman, care circula regulamentar în faţa sa, în aceeaşi direcţie de mers. După producerea coliziunii, biciclistul a căzut pe carosabil, dar conducătorul autovehiculului nu a oprit, părăsind locul accidentului în mare viteză.

În urma activităţilor operative desfăşurate, în noaptea de 27 spre 28 decembrie, în jurul orei 00.05, Bogdan T. a fost depistat în trafic pe Aleea Liliacului. Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a indicat că avea în aerul expirat o concentraţie de 0,26 mg/l alcool pur. Din fericire, biciclistul s-a ales cu răni minore. Însă reacţia nepotrivită îl va costa pe şofer. Cercetările sunt continuate de Biroul Rutier Roman.

COMENTARII

WORDPRESS: 0