A fost prins șoferul fugar care a călcat doi pietoni pe E85. Tânărul de 19 ani nu avea permis

A fost prins șoferul fugar care a călcat doi pietoni pe E85. Tânărul de 19 ani nu avea permis

Dimensiune text

 

inchisoare catuse

Autorul accidentului rutier din care din care a rezultat decesul a două persoane a fost depistat. Tânărul a fugit de la fața locului după ce a lovit mortal două persoane. Acum este reținut pentru 24 de ore.

Duminică 12 iunie, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii nemţeni au identificat, pe raza comunei Mirceşti, judeţul Iaşi, un bărbat de 19 ani din comună, suspect că a condus un autoturism în dimineaţa aceleiaşi zile pe DN 2, fără a poseda permis de conducere, şi a accidentat mortal două persoane, după care a părăsit locul faptei fără a anunţa poliţiştii despre producerea evenimentului. Suspectul a fost reţinut pentru 24 ore, urmând ca luni să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunere de arestare preventivă.

Duminică, 12 iunie, în jurul orei 3.30, pe DN2 – E85, pe raza comunei Gherăeşti, a avut loc un accident rutier în urma căruia a rezultat decesul a două persoane. Din primele cercetări ale poliţiştilor, şoferul de 19 ani, depistat ulterior, a surprins şi accidentat mortal doi pietoni care se aflau la marginea părţii carosabile, lângă o autoutilitară staţionată pe DN2 pentru reparaţii.

 COMENTARII

WORDPRESS: 0