A fost pârât poliţiştilor că s-a urcat băut la volan

A fost pârât poliţiştilor că s-a urcat băut la volan

Dimensiune text

 

accident politie etilotestÎn acest weekend, trei şoferi din judeţ au ajuns pe mâna poliţiştilor după ce au fost depistaţi conducând sub influenţa alcoolului.

Secţia de Poliţie Rurală nr 9. Ion Creangă a fost sesizată vineri, 24 iunie, în jurul orelor 20.45, despre faptul că, pe raza comunei Oniceni, o persoană conduce un autoturism în timp ce se află sub influenţa alcoolului. Poliţiştii au identificat conducătorul auto, un bărbat de 44 ani, din comuna Oniceni, iar în urma testării cu aparatul etilotest s-a stabilit că acesta se afla sub influenţa alcoolului.

Sâmbătă, un echipaj al Poliţiei Tîrgu Neamţ a depistat în oraş un bărbat de 42 ani, din Grumăzeşti, în timp ce conducea un autoturism sub influenţa alcoolului. Tot sâmbătă, Secţia de Poliţie Rurală nr. 14 Urecheni a fost sesizată despre faptul că un autoturism a întrat în coliziune cu un gard împrejmuitor al unei locuinţe din comuna Țibucani. În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că şoferul, un bărbat de 58 ani, din comună, se afla sub influenţa alcoolului.

Cei trei conducători auto sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.COMENTARII

WORDPRESS: 0