A fost inaugurat Restaurantul „Excelsior”, noul restaurant al Hotelului Roman Plaza

HomeEconomie

A fost inaugurat Restaurantul „Excelsior”, noul restaurant al Hotelului Roman Plaza

 

La finalul săptămânii trecute, sâmbătă seară, 23 noiembrie, a avut loc inaugurarea noului restaurant al Hotelului Roman Plaza din Roman, sub brandul de Restaurantul „Excelsior”. Cu acest prilej, noul proprietar al complexului hotelier-emblemă al orașului nostru, omul de afaceri băcăuan Dan Armand Aizic, s-a prezentat romașcanilor, în cadrul unui eveniment la care au participat oameni de afaceri, reprezentanți ai administrației locale, oameni politici, colaboratori și apropiați ai organizatorilor – eveniment ce a îmbinat mâncărurile alese, vinurile de soi și muzica bună, în ambientul Restaurantului „Excelsior”.

În cuvântul său de bun-venit, noul proprietar al complexului Hotel Roman Plaza, Dan Aizic, i-a salutat pe cei prezenți la eveniment și a mulțumit colaboratorilor și apropiaților pentru sprijinul oferit în investiția din municipiul Roman. „Vă mulțumesc că ați venit în număr atât de mare la acest prim eveniment al companiei noastre organizat la Roman. Vă doresc să vă meargă bine tuturor, Dumnezeu să ne ajute și vă mulțumesc dumneavoastră, colaboratorilor mei, că v-ați transformat în familia mea”, a afirmat Dan Aizic.

Ce va însemna Restaurantul „Excelsior”

În cadrul evenimentului de sâmbătă, managerul Restaurantului „Excelsior” din cadrul complexului Hotel Roman Plaza, Dudu Timofti, a mulțumit noului proprietar al hotelului pentru încrederea oferită în coordonarea restaurantului și a oferit o garanție suplimentară că echipa care se va ocupa de viitorul Restaurantului „Excelsior” va face totul pentru a ajunge „mai sus” – după cum îi spune și numele – și să își reafirme statutul de simbol al municipiului. „Munca este unitatea de măsură a performanței”, a subliniat Dudu Timofti.

Acesta activează în industria de profil din 2012, coordonând, între altele, Berăria „Valhalla” din municipiul Bacău. „Am început acest drum la îndemnul și cu susținerea domnului Aizic, care a cumpărat hotelul din Roman, dumnealui mi-a oferit încredere să vin la Roman. Am simțit potențialul restaurantului, o emblemă a Romanului, și am venit aici pentru că eu cunosc acest oraș destul de bine și am mulți prieteni aici”, afirmă managerul Restaurantului „Excelsior”.

„Excelsior” va completa peisajul gastronomic actual al municipiului Roman și va intra treptat într-un proces de transformare, începând de la meniul oferit clienților care îi vor trece pragul, un meniu nu foarte stufos, dar bine conturat, o bucătărie cosmopolită, la standarde înalte și pentru gusturi din cele mai rafinate, cu accentul pe trendul ultimilor ani în materie, conceptul de „fine dining”, acolo unde preparatul culinar și atmosfera în care este servit acesta se află în prim plan. „Ne vom axa atenția, în primul rând, către ceea ce înseamnă servirea à la carte, dorind să o readucem acolo unde trebuie”, afirmă managerul Dudu Timofti.

Restaurantul „Excelsior” va fi destinat și evenimentelor speciale, urmând a oferi servicii complete clienților, de la meniu de mâncăruri și băuturi până la detalii legate de ambientul vizual și sonor. „De asemenea, vom organiza și spectacole de muzică ori stand-up comedy în cadrul Restaurantului «Excelsior», așa cum organizăm în Bacău și cum, din păcate, nu prea sunt organizate aici în Roman”, adaugă managerul Restaurantului „Excelsior”.

Surpriza de Ziua Națională: deschiderea Cramei Mușatinilor

Duminică, 1 decembrie, de Ziua Națională a României, se va redeschide și crama din cadrul complexului Hotel Roman Plaza, eveniment în care atmosfera va fi asigurată de un taraf oltenesc. „Crama va purta numele de Crama Mușatinilor, alegere pe care am făcut-o având în vedere că ne aflăm pe bulevardul Roman Mușat”, afirmă managerul Dudu Timofti. Crama Mușatinilor va oferi clienților săi mâncăruri tradiționale din gastronomia românească și va găzdui periodic evenimente de muzică populară și lăutărească.

„Îi invităm pe toți romașcanii, și nu numai, să ne treacă pragul și să guste din preparatele noastre”, este invitația lansată cu prilejul deschiderii de managerul Restaurantului „Excelsior”.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0