Prima paginăSocial

A fost inaugurat noul sediu al Serviciului de Permise și Înmatriculări din Piatra Neamț

A fost inaugurat noul sediu al Serviciului de Permise și Înmatriculări din Piatra Neamț

Dimensiune text

 

Luni, 4 noiembrie, a avut loc deschiderea noului sediu al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Neamț, care funcționează de astăzi în strada Plăieșului nr. 2, Piatra Neamț (mall-ul Galleria Piatra Neamț).

La eveniment au participat prefectul județului Neamț, Daniela Soroceanu, alături de subprefectul Nicolae-Doru Ungureanu, șefi de servicii din cadrul Prefecturii Neamț și reprezentanți ai structurilor din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI). La eveniment, din partea Ministerului Afacerilor Interne au fost prezenți comisar șef Silviu Arsenescu, șef serviciu înmatriculări, și comisar șef Marius Petrache, șef serviciu permise și examinări.

„Încercăm, prin această nouă locație, să oferim cetățenilor servicii de calitate, un spațiu corespunzător atât pentru beneficiarii serviciilor noastre, cât și pentru colegii mei, în care să-și desfășoare activitatea. Sperăm ca acest nou sediu să aducă o îmbunătățire a serviciilor oferite cetățenilor”, a declarat comisar șef de poliție Lucian Rusu, șeful Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Neamț.

„Ne bucurăm că astăzi am reușit să deschidem noul sediu al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Neamț, într-un spațiu generos, unul în care serviciile ce vor fi acordate cetățenilor la un nivel și un standard superior celor de până acum. Sperăm ca toate activitățile care se vor desfășura aici, în noul sediu, se vor face într-un mod corespunzător și eficient. Mulțumim și felicitări tuturor colegilor care au putut face posibilă această mutare și mult succes tuturor celor care lucrează în cadrul acestui serviciu. Îi așteptăm cu mare drag pe toți în noul nostru sediu”, a declarat prefectul Daniela Soroceanu.

 

Foto: Prefectura Neamț

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0