A evadat de sub nasul polițiștilor

Un tînăr de 24 ani este căutat de toți polițiștii din județ după ce, miercuri, acesta a reușit să evadeze.

 

 

Narcis Lazăr este căutat de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Neamț, după ce miercuri, în jurul orei 13.00, la ieșirea din sediul Tribunalului Neamț, a fugit de sub escortă.

Tînărul este arestat preventiv, din data de 28 aprilie, pe o perioadă de 29 de zile, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tîlhărie și tentativă la tîlhărie, iar ieri a fost condus la Tribunalul Neamț pentru termenul de recurs. Cei doi polițiști care l-au însoțit pe Narcis Lazăr la Tribunalul Neamț mai aveau în supraveghere un alt deținut. Narcis Lazăr a reușit să-și scoată cătușele, iar la ieșirea din Tribunal, a fugit.

„În prezent, în județul Neamț sînt instituite filtre, iar polițiștii desfășoară activități specifice de căutare în teren în vederea depistării persoanei în cauză. Narcis Lazăr are 1,72 m înălțime, 65 kilograme, ochi căprui și păr negru, tuns scurt. La momentul dispariției era îmbrăcat cu un tricou de culoare albă și pantaloni de culoare închisă. Tînărul va fi cercetat și sub aspectul comiterii infracțiunii de evadare. Persoanele care pot da relații cu privire la locul unde poate fi găsit tînărul sînt rugate să sune la numărul unic de urgență 112”, a afirmat subcomisarul Cătălina Bădeanu, purtător de cuvînt al IPJ Neamț.


COMENTARII

WORDPRESS: 0