A dus victima la spital și a dispărut

Dimensiune text

Polițiștii caută un șofer care a rănit un pieton, din cauza zăpezii de pe carosabil.

 

 

În ziua de 3 februarie, în jurul orei 18.00, pe DJ 207 D, în interiorul comunei Icușești, s-a produs un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală gravă a unei persoane.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit că în timp ce Constantin R., de 50 ani, din comuna Damienești, județul Bacău, conducea un autoturism, pe DJ207 D, pe direcția de mers Bătrînești – Icușești, nu a adaptat viteza la ieșirea de pe un sector de drum în curbă la dreapta, în condiții de carosabil acoperit cu zăpadă, a pierdut controlul asupra volanului și a părăsit partea carosabilă prin stînga direcției de mers, unde l-a surprins și l-a accidentat cu partea din față a autovehiculului pe Mirel C., de 41 ani, din comuna Icușești, care se deplasa regulamentar pe acostamentul drumului. Conducătorul auto a transportat pietonul la spital, unde a fost diagnosticat cu fractură cominutivă col chirurgical humerus stîng și fractură la tibia stîngă. Nici victima și nici conducătorul auto nu au sesizat polițiștii despre producerea accidentului. În aceeași zi, în jurul orei 18.30, fratele lui Mirel C. a sesizat evenimentul la Poliția municipiului Roman.

Conducătorul autoturismului a fost identificat în aceeași zi, însă nu a fost găsit.

Cercetările sînt continuate de Poliția municipiului Roman, sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.COMENTARII

WORDPRESS: 0