Prima paginăRoman

A căzut de pe acoperișul bisericii

Dimensiune text

Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital după ce s-a dezechilibrat și a căzut de pe acoperișul unei biserici din oraș.

 

 

Totul s-a întâmplat, marți, 12 februarie, în jurul orei 15, la biserica romano-catolică „Sfânta Tereza a Pruncului Isus”, de pe strada Ștefan cel Mare. Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, s-a urcat din proprie ințiativă pe acoperișul bisericii, pentru a curăța zăpadă. El s-a dezechilibrat, a alunecat și a căzut în gol de la o înălțime de aproximativ 12 metri.
Inițial, bărbatul a fost diagnosticat cu traumatism membru superior drept și de coloană dorso-lombară fiind transportat la Centrul de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Municipal de Urgență Roman. În cursul zilei de miercuri, pacientul a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgență „Sfântul Spiridon” din Iași, cu diagnosticul fractură humerus drept și fracturi ale oaselor bazinului.

COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • pr. Alois 8 ani

    Emilian, se pare ca nu te-ai documentat suficient de bine pentru aceasta stire. Premise slabe, concluzii false.

  • Micutul 8 ani

    Eu in locul pr.Alois , as cere printr-o scrisoare adresata Zdr-ului , ca stirea sa fie refacuta , iar echipa sa-si ceara scuze pentru documentarea necorespunzatoare.De-a lungul timpului , toti redactorii fie au gresit fie au fost partinitori in anumite pc de vedere , lucru neacceptabil.