A băut şi s-a răsturnat cu maşina * Cu maşina în podeţ

Dimensiune text

A băut şi s-a răsturnat cu maşina

În ziua de 14 august, în jurul orei 18.00, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizaţi despre faptul că pe strada Matei Millo a avut loc un accident soldat doar cu pagube materiale. Din cercetările efectuate, la faţa locului a fost identificat conducătorul auto, un bărbat de 33 de ani, din Roman, şi s-a stabilit că acesta, aflându-se sub influenţa alcoolului, a condus un autoturism pe strada menţionată, iar în intersecţia cu strada Dimitrie Cantemir a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, răsturnându-se în afara părţii carosabile. În urma accidentului nu au rezultat victime omeneşti, ci doar avarierea autoturismului. Bărbatul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

 

Pozitiv la alcooltest

În ziua de joi, 14 august, în jurul orei 20.30, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 7 de Poliţie Rurală Sagna au depistat, pe DJ 207A, un bărbat de 57 de ani, din Roman, care conducea un autoturism fiind sub influenţa alcoolului, fapt atestat de rezultatul pozitiv al testării conducătorului auto cu aparatul etilotest.

 

Cu maşina în podeţ

Vineri, 15 august, în jurul orei 17.00, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizaţi despre faptul că pe DJ 159, în localitatea Bozieni, a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un tânăr de 24 de ani, care, fiind sub influenţa alcoolului, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un podeţ din beton, autoaccidentându-se. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


COMENTARII

WORDPRESS: 0