Prima paginăActualitateRural

A accidentat un biciclist, după care a părăsit locul faptei

A accidentat un biciclist, după care a părăsit locul faptei

Dimensiune text

 

bicicletaJoi, 21 aprilie, în jurul orei 13.30 la intersecţia drumului comunal 52 cu drumul comunal 54, din comuna Cordun a avut loc un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a unui biciclist, conducătorul auto părăsind locului accidentului. Victima, un bărbat de 42 de ani, din Cordun, a sesizat poliţia despre producerea accidentului la orele 19.30, când au fost mobilizate mai multe echipaje pentru identificarea autorului. În urma activităţilor informativ operative desfăşurate, conducătorul auto a fost identificat şi depistat pe raza comunei Gherăeşti, în jurul orei 21.00.

Din primele cercetări a reieşit că în timp ce bărbatul de 55 de ani, din Gherăeşti, conducea o autoutilitară pe DC 54, ajuns la intersecţia „în cruce” cu DC 52, nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului „Oprire”, a pătruns pe drumul prioritar şi a accidentat bărbatul de 42 de ani, care circula pe bicicletă dinspre Pildeşti spre Săbăoani. După producerea coliziunii, biciclistul s-a ridicat de pe carosabil şi i-a spus conducătorului de autovehicul implicat în eveniment că acuză dureri la umăr, însă acesta a părăsit locul faptei fără a sesiza organele de poliţie şi nici serviciul de ambulanţă. Victima s-a deplasat la domiciliu, ulterior solicitând transportul cu ambulanţa la Spitalul Municipal de Urgenţă Roman.

La momentul depistării, conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, reţinându-i bărbatului permisul de conducere.

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0