[FOTO] Surprize, surprize: primarul Laurenţiu Leoreanu nu a fost învestit

noul consiliu local 06 copy

  Surprize, surprize la Roman – şi nu neapărat plăcute – la şedinţa de constituire a noului Consiliu Local şi a momentului învestirii primarului Laurenţiu Dan Leoreanu pentru mandatul 2016-2020. Mai exact, aproape toată lumea a venit la eveniment, totul s-a desfăşurat aproape conform legii, însă (...)

Autor: Claudia Matei | Publicat cu 7 ore în urmă

[FOTO] Surprize, surprize: primarul Laurenţiu Leoreanu nu a fost învestit

noul consiliu local 06 copy

  Surprize, surprize la Roman – şi nu neapărat plăcute – la şedinţa de constituire a noului Consiliu Local şi a momentului învestirii primarului Laurenţiu Dan Leoreanu pentru mandatul 2016-2020. Mai exact, aproape toată lumea a venit (...)

Nu avem Consiliu Judeţean. PNL-iştii nu au venit la şedinţă

prefectura-consiliul-judetean-neamt

  Vineri, 24 iunie, noul Consiliul Judeţean (CJ) Neamţ nu s-a putut constitui legal, deoarece cei 14 liberali aleşi consilieri judeţeni nu s-au prezentat la şedinţă. Astfel, consilierii se vor reîntâlni marţi, 28 iunie. Toate acestea vin în timp ce PSD a anunţat, joi, 23 iunie, că a (...)

Unde mai sunt locuri libere la grădiniţe

gradinita

  Inspectoratul Școlar Judeţean (ISJ) Neamţ a anunţat situaţia locurilor libere la grădiniţele din judeţ, pentru etapa a doua de înscriere pentru învăţământul preşcolar, care va avea loc în perioada 27 iunie – 22 iulie. ISJ Neamţ subliniază că cererile pentru locurile rămase (...)

Vom avea şef nou la Poliţia Roman

Politia Roman cladire 04 copy

  Comisarul şef Cristian Malei, adjunctul şefului Poliţiei Roman, iese la pensie. Decizia de pensionare a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Neamţ, dar care a precizat că nu are mai multe detalii pe acest subiect. Cristian Malei va ieşi la (...)

Transportatorii de persoane, în atenţia Poliţiei

controale politie transportatori 2

  Vineri dimineaţă, 24 iunie, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ au fost angrenaţi în acţiuni pentru verificarea legalităţii transportului public de persoane efectuat prin curse regulate şi ocazionale, desfăşurate pe raza municipiilor Piatra Neamţ, (...)

Scandal cu SIE şi preşedintele Iohannis pe tema bărbatului din Săbăoani răpit în Burkina Fasso

iulian ghergut burkina faso

  Evenimentul Zilei a scris – citând surse – că preşedintele Klaus Iohannis ar fi refuzat să semneze un „ordin executiv” al SIE prin care românul Iulian Gherguţ, din Traian, comuna Săbăoani, răpit în Burkina Fasso, putea fi eliberat. Subiectul a stârnit mai multe (...)

piscine

Romaşcanii se pot răcori la patru piscine în aer liber. Aflaţi unde şi cu ce bani

  Dacă, în urmă cu cinci ani, în Roman singurele surse de răcorire erau Moldova şi Siretul, râuri care au înghiţit zeci de vieţi, acum în zona noastră funcţionează nu mai puţin de patru piscine. Iar clienţii nu se lasă aşteptaţi. Numai în Ștrand, în acest final de săptămână, (...)

Cum au votat romaşcanii din Marea Britanie: Remain sau Leave

  Ziarul de Roman a încercat să ia pulsul uneia dintre cele mai controversate decizii ce priveşte Uniunea Europeană: referendumul privind ieşirea Marii Britanii din UE. Nicu are 33 de ani, este absolvent de studii superioare de comunicare şi relaţii publice în România, locuieşte (...)

Școală de vară la Fundaţia „Episcop Melchisedec” din Roman

  Fundaţia „Episcop Melchisedec” din Roman a depus la Consiliul Judeţean (CJ) Neamţ şi a câştigat un program cu finanţare nerambursabilă pentru activităţile sociale destinat copiilor care provin din familii defavorizate din Roman şi împrejurimi. Proiectul „Școala (...)

Angajări la Școala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare

  Pentru încadrarea în corpul ofiţerilor de penitenciare, Administraţia Naţională a Penitenciarelor scoate la concurs, pentru Școala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna, 14 posturi vacante de ofiţer. La concurs se pot înscrie persoanele care (...)

Mai multe străzi din Roman rămân fără apă mâine noapte

  Compania Judeţeană ApaServ SA anunţă beneficiarii săi că, în vederea executării unor lucrări de cuplare a reţelelor noi cu reţelele de distribuţie existente, va întrerupe furnizarea apei potabile începând de joi, 23 iunie, ora 22:00, până vineri, 24 iunie, ora 05:00, (...)

Creşte oferta de locuri de muncă din Roman

job locuri de munca ALOFM Roman

  Agenţia Locală pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ALOFM) Roman oferă romaşcanilor, pentru săptămâna viitoare, (...)

Prețurile principalelor produse din Piață. Avem pepeni cu 2 lei

piata

  Pentru săptămâna în curs, în piețele din Roman se vând 15 produse de sezon. Fructele s-au ieftinit (...)


job locuri de munca ALOFM Roman Creşte oferta de locuri de muncă din Roman

  Agenţia Locală pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ALOFM) Roman oferă romaşcanilor, pentru săptămâna viitoare, 320 locuri de muncă. În industrie sunt disponibile 94 de locuri de muncă, pentru meseriile de: asamblor montator profile aluminiu cu geam termopan (2), confecţioner (10), confecţioner – asamblor textile...

piata Prețurile principalelor produse din Piață. Avem pepeni cu 2 lei

  Pentru săptămâna în curs, în piețele din Roman se vând 15 produse de sezon. Fructele s-au ieftinit și oferta este una diversificată. Au apărut pepenii, dar au dispărut căpșunile. Kilogramul de cartofi își păstrează prețul, de 1,5 – 2,5 lei, în timp ce kilogramul...

afis 011 Salonul Auto Neamț 2016 – Cybernet Auto Center

  Parcarea Galeriilor Comerciale Olimp: 24-26 Iunie 2016 Highlights: Noul Volkswagen Tiguan – Design Award Car of 2016, Noul Audi A4 – all wheel drive car of the year, Skoda Rapid – What Car? Car of the Year, noul Caravelle (Volkswagen Autovehicule Comerciale). Cybernet Auto...

job locuri de munca ALOFM Roman 284 de locuri de muncă pentru romaşcani

  Agenţia Locală pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ALOFM) Roman oferă romaşcanilor, pentru săptămâna aceasta, 284 locuri de muncă. În industrie sunt disponibile 109 de locuri de muncă, pentru meseriile de: asamblor montator profile aluminiu cu geam termopan (2), confecţioner (10), confecţioner – asamblor textile...

tren Grecia [VIDEO] CFR a pus în circulaţie trenuri spre Grecia, pentru această vară

  În acest sezon estival, cei care vor dori să ajungă în Grecia cu trenul vor avea o legătură directă între gara Bucureşti Nord – Sofia – Salonic şi retur, începând de vineri, 17 iunie, şi până pe 4 septembrie. Pentru destinaţia Salonic, trenul va...

angajari dosare someri Mai puţini şomeri în Roman

  Numărul şomerilor înscrişi în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Neamţ este în continuă scădere, rata şomajului nemţean fiind, la finalul lunii mai, la 3%. La 31 mai, în judeţ erau înregistraţi 10.479 de şomeri (din care 4.072 femei), 1.728 dintre...

dosare somaj 1 Absolvenţii sunt aşteptaţi să se înregistreze la forţele de muncă

  Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Neamţ reaminteşte absolvenţilor că, pentru a beneficia de prevederile Legii 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă, trebuie să se înregistreze la agenţiile locale pentru ocuparea forţei de muncă din raza...

munca muncitor zidar constructii Amenzi de 80.000 de lei pentru munca la negru

  În luna mai, 21 de inspectori de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Neamţ au efectuat 275 controale, ocazie cu care s-au constatat 351 deficienţe în domeniul relaţiilor de muncă şi al securităţii şi sănătăţii în muncă şi s-au dispus tot atâtea...

piata Prețurile principalelor produse din Piață. Avem căpșuni și cireșe

  Pentru săptămâna în curs, oferta producătorilor din Piața din Roman cuprinde 14 produse de sezon. Cele mai scumpe rămân căpșunile și fasolea păstăi. Kilogramul de cartofi își păstrează prețul, între 1,5 și 2,5 lei. Ceapa se vinde cu 2,5 lei pe kilogram. Morcovul se...

Riana Cobuz, câştigătoare a turneului DS Tennis Competition Piatra Neamţ

tenis Riana Cobuz 1

  În perioada 18 – 22 iunie, la Piatra Neamţ a avut loc prima ediţie a turneului DS Tennis Competition, (...)

Câştigătorii competiţiei „Trasee bridgistice moldave”

  A doua etapă de competiţie din cadrul proiectului „Trasee bridgistice moldave”, desfăşurată la Roman, la finele săptămânii, în organizarea cluburilor..

Competiție de bridge regională, la Roman

  În acest final de săptămână, pe 18 și 19 iunie, va avea loc, la Roman, a doua etapă de competiție..

Creştinii sărbătoresc vineri naşterea Sfântului Ioan Botezătorul

sanziene sf ioan botezatorul copy

  Creştinii prăznuiesc vineri, 24 iunie, naşterea Sfântului Ioan Botezătorul, ultimul mare profet (...)

Copiii din centrele Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, premiaţi la Olimpiada Națională de la Iași

  Copiii Centrului de zi al Fundaţiei „Episcop Melchisedec” şi ai Centrului „Sf. Dionisie Exiguul” din cadrul Asociaţiei „Sf. Voievod Ștefan..

Credincioşii ortodocşi sărbătoresc Rusaliile

  Pogorârea Sfântului Duh reprezintă cea mai veche sărbătoare creştină, împreună cu cea a Paştilor. Cunoscută sub denumirea populară de Rusalii,..

Măsurile recomandate de medici în perioada caniculei

masuri canicula   Având în vedere zilele caniculare care urmează, specialiştii din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Neamţ au făcut mai multe recomandări..

Peste 500 de joburi pentru medici şi asistenţi în Europa, disponibile la Târgul Virtual

cariere careers in white   În perioada 13 iunie – 3 iulie, peste 20 de companii de recrutare şi spitale din toată Europa îi aşteaptă pe profesioniştii din domeniul medical cu sute de job-uri la cea de-a VIII-a ediţie..

Durere în talpă? Află de unde provine și cum o poți trata

neokinetik durere in talpa   Există dureri în talpă care nu ne dau pace. Unele sunt trecătoare după primii pași ai dimineții, iar altele persistă pe tot parcursul zilei. Specialistul kinetoterapeut Andreea Broască ne lămurește pe această temă. „Discutăm..

Ce mâncăm pentru a preveni şi trata celulita?

sanatate-celulita   Iată, a sosit, din nou, aceea perioadă din an când, mai mult ca oricând, femeile îşi îndreaptă atenţia asupra corpului. O problemă cu care se confruntă multe femei, indiferent de numărul kilogramelor pe care..

După premiera mondială de la Cannes, „Bacalaureat”, cel mai nou film al lui Cristian Mungiu, ajunge şi în Bacău

bacalaureat film 02   „Bacalaureat”, cel mai nou film semnat de Cristian Mungiu, laureat cu Premiul pentru Regie la Festivalul de Film de la..

Romaşcanul Emilian Pal lansează un nou volum de poezii

emilian pal braille 01   Emilian Pal, fost jurnalist al Ziarului de Roman, îşi lansează vineri, 24 iunie, un nou volum de poezii: „Dumnezeu ne iubeşte în Braille”. După volumul de debut, „Fortral”, pentru care romaşcanul a fost nominalizat..

Premianţii Festivalului interjudeţean de datini „In memoriam Constantin Alexe”

festival constantin alexe   În acest final de săptămână, Clubul Copiilor Roman a fost gazda celei de-a III-a ediţii a Festivalului interjudeţean de datini şi obiceiuri româneşti „In memoriam Constantin Alexe”. Evenimentul a avut loc în Parcul Municipal,..

Festivalul interjudețean de dansuri populare „In memoriam Constantin Alexe”

festival dansuri populare   Sâmbătă, 18 iunie, de la orele 10.00, în Parcul Municipal Roman va avea loc Festivalul interjudețean de datini și obiceiuri românești „In memoriam Constantin Alexe”, eveniment desfășurat sub aripa Clubului Copiilor Roman. Concursul se..
hcm roman

În handbal, o mâna spală pe alta. Fetele îşi văd de joc

  Ziarul de Roman a fost întotdeauna alături de echipa de handbal HCM Roman, la bine şi la greu, lucru care..
afis 011

Salonul Auto Neamț 2016 – Cybernet Auto Center

  Parcarea Galeriilor Comerciale Olimp: 24-26 Iunie 2016 Highlights: Noul Volkswagen Tiguan – Design Award Car of 2016, Noul Audi A4..
2562

Fursecuri umplute cu ciocolată

  Ingrediente: un pachet de unt sau margarină, 150 grame zahăr, 350 grame făină, un ou, coaja rasă de la o..
Vremea în Roman

Publicitate

         

Curs valutar


Site-ul www.ziarulderoman.ro utilizează cookies. Dacă doriți mai multe informații privind cookies, accesați link-ul Mai multe informații despre cookies!

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close