[VIDEO] Un tânăr din Nisiporești a cântat la orgă și a impresionat juriul la „Românii au talent”

eduard antal 02

  În cea de-a doua ediţie a sezonului 7 a show-ului „Românii au talent”, unul dintre concurenții care au urcat pe scenă pentru a demonstra că talentul lor este unic şi merită apreciat de o ţară întreagă a fost Eduard Antal, din Nisiporești. La (...)

A furat o autoutilitară și a „parcat-o” într-un gard, fiind sub influența alcoolului

masina politie 680x365

  Sâmbătă seara, 25 februarie, în urma unei sesizări, polițiștii Postului de Poliție Tămășeni au identificat un bărbat de 42 de ani, din localitate, care ar fi sustras un autoturism pe care l-a condus, fiind sub influența alcoolului. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că (...)

Prins de radar cu 169 km/h

radar politie

  În perioada 24 – 26 februarie, polițiștii Serviciului Rutier Neamţ au acţionat pe linia combaterii excesului de viteză, în cadrul unei acțiuni coordonate de către Direcția Rutieră. Scopul acestei acţiuni a fost reprezentat de reducerea numărului accidentelor rutiere și a consecințelor (...)

Primarii din Neamț se întâlnesc cu viceprim-ministrul Sevil Shhaideh

Sevil Shhaideh

  Marți, 28 februarie, viceprim-ministrul României și ministrul Dezvoltării Regionale, Sevil Shhaideh, va efectua o vizită de lucru în județul Neamț, la invitația președintelui Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene. Sevil Shhaideh va fi însoțită la această vizită de către ministrul (...)

174 de locuri de muncă pentru romaşcani

job locuri de munca ALOFM Roman

  Agenţia Locală pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ALOFM) Roman oferă romaşcanilor, pentru săptămâna aceasta, 174 de locuri de muncă. În industrie sunt disponibile 83 de locuri de muncă, pentru meseriile de: confecţioner – asamblor articole din textile (5), croitor (1), inginer (...)

Varujan Vosganian lansează o nouă carte la Roman: „Copiii războiului”

Varujan Vosganian

  Uniunea Armenilor din România – filiala Roman organizează lansarea cărții „Copiii războiului”, semnată de Varujan Vosganian. Lansarea de carte va avea loc vineri, 3 martie, la ora 13.30, în sala Garabet Ibrăileanu de la Colegiul Național „Roman-Vodă”. Romanul „Copiii (...)

wide-prognoza-meteo

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

  Vremea se va încălzi în această săptămână, temperaturile ajungând, în unele zone ale țării, până la 18 grade, în timp ce, după data de 8 martie, maximele vor reveni la valori mai apropiate de cele specifice începutului lunii martie, relevă prognoza Administrației Naționale (...)

Sorina Monac, pe primul loc în preferințe la Gala Națională în Asistență Socială

  Directorul Direcției de Asistență Socială Roman, Sorina Monac, avea, cu două zile înainte de momentul jurizării nominalizaților la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, cel mai mare număr de voturi la categoria „Asistentul social din domeniul asistenţei (...)

Creațiile elevilor din Horia și Gherăești, la târgul tradiţional „Un cadou autentic de mărţișor”, la Shopping City Piatra Neamţ

  La Shopping City Piatra Neamţ, în acest final de săptămână, se sărbătoreşte Dragobetele şi se fac pregătiri pentru întâmpinarea primăverii, alături de partenerii de la Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamţ, Consiliul Judeţean Neamţ şi Complexul (...)

Cresc chiriile pentru cei care locuiesc în blocurile ANL

  Consilierii locali au de dezbătut şi aprobat chiriile pentru cei care locuiesc în blocurile ANL. Astfel, se propune o chirie aferentă locuinţelor ANL în cuantum de 4,98 lei/mp arie construită desfășurată/lună pentru titularii contractelor de închiriere ce au împlinit (...)

Unde pot aştepta clienţi maşinile de taxi

  Primăria Roman propune modificarea regulamentului de organizare şi executare a Serviciului Public de Transport în regim de taxi, în sensul stabilirii locurilor în care taxiurile îşi pot aştepta clienţii. Astfel, s-au alocat următoarele locuri de aşteptare: Zona Casa de (...)

Prețurile legumelor și fructelor din Piață. Au apărut verdețurile

piata-mare-02

  Săptămâna aceasta, producătorii care comercializează fructe și legume în piață oferă 16 produse de sezon. (...)

Primăria Roman accesează un proiect de peste 250.000 de lei pentru profesionalizarea funcţionarilor

functionar

  Primăria Roman vrea să aplice la cererea de proiecte lansată de Programul Operațional Capacitate Administrativă (...)


Prima victorie pentru CSM Roman în fața Coronei Brașov, în Liga Națională, după trei ani

CSM Roman Corona Brasov 3

  Duminică, 26 februarie, de la ora 11, echipa de handbal feminin CSM Roman a evoluat, pe teren propriu, (...)

CSM Roman întâlnește duminică, pe teren propriu, Corona Brașov

  Duminică, 26 februarie, de la ora 11, echipa de handbal feminin CSM Roman va întâlni, pe teren propriu, ASC Corona..

„Revoluția roș-albastră”. Suporterii Stelei protestează la Piatra Neamț

  Sâmbătă, 25 februarie, la Piatra Neamț, în zona parcării stadionului municipal, de la ora 11 va avea loc o manifestație..

Corul „Laudamus” al Liceului Teologic „Episcop Melchisedec”, premiat la Piatra Neamț

corul Laudamus Liceul Teologic Episcop Melchisedec

  Sâmbătă, 25 februarie, în Sala Studio „Theodor Macarie” a Liceului de Arte „Victor Brauner” (...)

Zilele „Mitropolit Visarion Puiu”, ediţia a XXI-a

  În perioada 24 – 26 februarie, la Roman, Paşcani şi Mănăstirea Neamţ se vor desfăşura manifestări cultural-religioase dedicate mitropolitului Visarion..

„Căutând pe Hristos în temniţă, L-am aflat în aproapele meu, aşteptându-mă!”

  Reintegrarea socială a persoanelor condamnate la pedepse privative de libertate reprezintă un proces care îşi are începuturile în faza execuţional..

raport Laurentiu Leoreanu Laurențiu Leoreanu a prezentat raportul de activitate după aproape nouă ani la conducerea Primăriei Roman

  Vineri, 24 februarie, în sala de ședințe a Primăriei Roman, deputatul Laurenţiu Leoreanu a prezentat raportul de activitate pentru anul 2016 al Primarului Municipiului Roman şi raportul de activitate pentru perioada mandatelor 2008-2016 al Primarului Municipiului Roman. La eveniment au luat parte reprezentanţii Serviciilor...

sedinta de guvern Ședință de Guvern la Roman

  Municipiul Roman urmează a găzdui o ședință de guvern a cabinetului Grindeanu. La ședință vor participa și parlamentari din regiune, președinți de consilii județene și primari, având rolul de a atrage atenția asupra unor proiecte regionale şi judeţene necesare pentru zona Moldovei, municipiul Roman...

prefect Niculina Dobrila Doi primari au fost demiși de prefectul Niculina Dobrilă

  Prefectul judeţului Neamț, Niculina Dobrilă, a semnat ordinele privind încetarea de drept a mandatului primarului comunei Bălţăteşti, respectiv al comunei Pipirig, înainte de expirarea duratei normale de mandat. Prin Decizia penală nr. 172/10.02.2017 a Curţii de Apel Bacău, primarul comunei Pipirig a fost condamnat...

iulian-bulai Deputatul USR Iulian Bulai: „TVR și RRA sunt două instituții mamut care toacă banii publici nerațional”

  Iulian Bulai, deputat USR, a criticat modul în care televiziunea publică își îndeplinește rolul de a educa și de a informa cetățenii, într-o declarație susținută marți, 21 februarie, în plenul Camerei Deputaților: „Bugetul pentru anul 2017, recent aprobat, conține o alocare de circa 300...

Premieră medicală la Arcadia: tratamentul chirurgical inovator pentru sforăit și apnee de somn

  Sforăitul afectează 30% din populația adultă, iar după vârsta de 45 de ani, procentul crește chiar până la 50%, în..

S-a prezentat la Urgențe să-și trateze… cearcănele

Spitalul Roman - centrul de primire urgente - intrare CPU   Cadrele medicale ale Spitalului Municipal de Urgență Roman atrag din nou atenția asupra cazurilor care aglomerează inutil Centrul de Primire Urgențe al spitalului. Medicii romașcani dau ca exemplu trei cazuri ale unor persoane care..

Rampă pentru persoane cu handicap, la Centrul de Permanență de pe strada Bogdan Dragoş

Centru Permanenta Bogdan Dragos   Echipele de muncitori ale Direcţiei Servicii Edilitare au demarat o serie de lucrări de îmbunătăţire a condiţiilor din centrele de permanenţă aflate în subordinea Primăriei Roman. Printre acestea se numără montarea unei rampe pentru..

Cine vrea posturile de director de la Spitalul Roman

Spitalul Roman - Spitalul Nou 02   Spitalul Municipal de Urgență Roman a scos la concurs trei posturi de conducere din instituție, de director medical, director financiar-contabil și director de îngrijiri, ultima zi de depunere a dosarelor fiind vineri, 17 februarie...

Statuia domnitorului Alexandru cel Bun, în mijlocul sensului giratoriu de la Dedeman

AlexandruCelBun-Neamt 02   Primăria Roman şi societatea Dedeman vor încheia un acord de parteneriat în vederea amplasării, în viitorul sens giratoriu de la..

„Misterele din fereastră”, expoziție a pictorului Aurel Stanciu, la Muzeul de Artă din Roman

misterele din fereastra aurel stanciu   Vineri, 24 februarie, la ora 16, Muzeul de Artă din Roman  şi Uniunea Artiștilor Plastici (UAP) – filiala Bacău invită publicul iubitor de artă la vernisajul expoziţiei personale de pictură  „Misterele din fereastră”, a..

Expoziția „Periplu prin istorie în opinci și cu suman”, la Muzeul de Istorie Roman

periplu-prin-istorie-in-opinci-si-cu-suman-mir-24-februarie-20-mai-2017 02   La Muzeul de Istorie din Roman va fi deschisă vineri, 24 februarie, în corpul B al clădirii (Casa Fălcoianu) de pe strada Cuza Vodă nr. 19, expoziția temporară „Periplu prin istorie în opinci și..

Complexul Muzeal Județean Neamț marchează 180 de ani de la nașterea lui Ion Creangă

180-de-ani-de-la-nasterea-lui-ion-creanga-1-martie-201702   La 1 martie, la Tîrgu Neamț se desfășoară o serie de acțiuni culturale menite să marcheze împlinirea a 180 de ani de când Ion Creangă a văzut lumina zilei în casa din Humulești. Manifestările..
institutul cardiologie iasi

Medici printre oameni

  Toamna trecută, în urma unui banal control stomatologic,  mama mea a ajuns de urgență la cardiologie, cu aritmie cardiacă. Au..
1

Ce rochii purtăm în acest sezon?

  Rochia este, fără discuție, piesa preferată a celor mai multe dintre femei. Uni sau print, cambrată sau oversized, din materiale..
directia 5

Direcția 5, în concert la Teatrul de Vară Bacău

  Vineri, pe 3 martie, trupa Direcția 5 sărbătorește 25 de ani de carieră la Teatrul de Vară Bacău, în concertul..


Site-ul www.ziarulderoman.ro utilizează cookies. Dacă doriți mai multe informații privind cookies, accesați link-ul Mai multe informații despre cookies!

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close