95 de romașcani au acces la o locuință ANL

95 de romașcani au acces la o locuință ANL

 

anl07Primăria Roman a publicat lista solicitanţilor care au acces și lista solicitanților care nu au acces la o locuinţă ANL în anul 2017. În acest moment nu sunt libere locuințe destinate tinerilor, dar autoritățile au promisiuni că și Romanul va primit în acest an bani pentru construirea a două blocuri, ambele în zona Vasile Lupu, terenurile fiind deja predate ANL.

Acces la acest program destinat tinerilor cu vârsta de până la 35 de ani au 95 de romaşcani. Pe lista celor care au solicitat o locuinţă ANL figurează şi 37 de persoane care nu îndeplinesc condiţiile cerute de lege, în sensul că nu au adeverinţa de salariat actualizată, nu lucrează în Roman sau şi-au cumpărat, între timp, o locuinţă.

„Persoanele care vor să depună contestaţie au termen până la data de 28 februarie 2017. Contestaţiile, însoţite de documentele justificative, se depun la Biroul Unic. Toţi solicitanţii care au acces la o locuinţă ANL trebuie să depună, până pe 28 februarie, adeverinţa de salariat cu venitul brut pentru fiecare membru major care realizează venituri. Listele pot fi consultate accesând site-ul oficial al Primăriei Roman – www.primariaroman.ro, secţiunea Anunţuri sau, direct, la adresa http://primariaroman.ro/stev_anunt.php. După rezolvarea contestaţiilor, comisia de la nivelul municipiului se va întruni pentru a analiza fiecare solicitare în parte şi a decide, conform criteriilor din lege, punctajul în baza căruia se stabileşte ordinea de acces la o locuinţă ANL. Listele finale sunt aprobate în şedinţă de Consiliu Local”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Roman.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0