HomeActualitateRoman

Radu Vătavu a plecat de la Asociația Roman 2000

După mai bine de trei ani de activitate în cadrul Asociaţiei Roman 2000, Radu Vătavu a demisionat din funcţia de director. Demisia lui a fost înregistrată săptămâna trecută, iar acum reprezentanţii administraţiei locale trebuie să caute un înlocuitor. Radu Vătavu a devenit coordonatorul celor trei centre: Casa Bunicilor, Casa Speranţei şi Casa Copilului, la câteva luni după ce câştigase un post de consilier local pe listele PPDD. Asociaţia Roman 2000 a fost înfiinţată de Primăria Roman special pentru gestionarea centrelor sociale. Două dintre acestea au fost realizate cu bani europeni.

„Am primit demisia dumnealui chiar înainte de a pleca la Bruxelles. Dumnealui şi-a manifestat dorinţa de a ne despărţi amiabil şi de a merge mai departe, la un loc de muncă mai bine plătit. Mai are puţin până la pensie şi trebuie să înţelegem ce este mai bine pentru viaţa lui, dincolo de interesul pentru serviciul public. Eu îi mulţumesc pentru colaborare. Cred că am lucrat foarte bine împreună. Pentru perioada următoare, va trebui să găsim un înlocuitor”, a spus Laurenţiu Dan Leoreanu, primarul municipiului Roman.

Radu Vătavu a spus că va putea anunţa unde a plecat abia după ce semnează contractul: „Aşa e corect, să vorbesc după ce va exista un contract semnat, dar este vorba despre un post care îmi va lăsa mult timp pentru pasiunea mea, teatrul”. Radu Vătavu este actor şi regizor în cadrul Trupei de Teatru „Dan Alecsandrescu”.

Comentarii

WORDPRESS: 1
  • alex 9 ani ago

    Nu inteleg ce a cautat acolo!!!Era mica pensia de la SRI?Nu putea lucra altcineva,fara loc de munca???