HomePe scurt

Pe scurt

Era să moară după ce a căzut de pe un scaun

Miercuri dimineaţa, în jurul orei 9.50, în timp ce încerca să facă reparaţii la casă, suit pe un scaun, un bărbat în vârstă de 38 de ani din Bîra, s-a dezechilibrat şi a căzut, lovindu-se puternic la cap. În urma căzăturii de la aproximativ un metru, acesta s-a ales cu traumatism cranio-cerebral acut închis şi otoragie, iar ambulanţa care a fost chemată la faţa locului l-a transportat pe bărbat la Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal de Urgenţă Roman. De acolo, medicii au decis că este necesar să îl transfere la Iaşi, astfel că pacientul a fost transportat cu un elicopter la Clinica de Neorochirurgie „Nicolae Oblu” din Iaşi.

Moarte accidentală, prin electrocutare

Miercuri, în jurul amiezii, un bărbat de 37 de ani, fără adăpost, şi-a găsit sfârşitul la Săbăoani, pentru că s-a aflat în locul nepotrivit, la momentul nepotrivit. În timp ce scormonea printr-un container cu gunoi, o autobasculantă a oprit în apropierea lui. Şoferul maşinii a ridicat partea din spate a autoturismului, pentru a răsturna ceea ce transporta în remorcă, însă aceasta a atins firele de înaltă tensiune. „În acel moment, bărbatul a atins maşina, s-a format arc electric, iar el a fost electrocutat. Într-o fracţiune de secundă, a intrat în stop cardio-respirator şi nu a mai răspuns la manevrele de resuscitare”, a declarat Mihaela Olaru, asistenta şefă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Neamţ.

A căzut din căruţă direct într-o ţeavă

Un bărbat de aproximativ 50 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, se deplasa cu căruţa miercuri, în jurul orei 14.30, prin localitatea Izvoare, comuna Bahna. La un moment dat, acesta s-a dezechilibrat şi a căzut din căruţă. Spre ghinionul lui, chiar lângă vehicul se afla o ţeavă, care i-a provocat o rană deschisă la abdomen şi un traumatism la torace. Un echipaj al ambulanţei l-a transportat la Spitalul Roman, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Comentarii

WORDPRESS: 0