HomeActualitateComunicate

COMUNICAT DE PRESĂ UNPR NEAMȚ

„Noi avem o înţelegere cu PSD, suntem într-o alianţă şi, atât pe plan naţional, cât şi pe plan local, susţinem Guvernul Ponta”

În ultima perioadă, în mass-media centrală, dar şi locală, se vorbeşte că UNPR va schimba orientarea politică sau grupul din care face parte, cu efecte pe care le ştim: schimbarea guvernării etc. Noi venim să infirmăm aceste păreri, să declarăm în mod explicit că UNPR niciodată nu a dărâmat Guvernul din care a făcut parte, că interesul naţional, general, primează. De asemenea, avem ca orizont progresul României. Deci, toate acţiunile noastre au fost făcute doar în această idee. În acest moment, UNPR are peste 50 de parlamentari, ceea ce înseamnă în jur de 10% din puterea legislativă şi de vot concret în Parlament.

Deoarece suntem pe aceeaşi „plajă” cu PSD, deci centru stânga, foarte multe iniţiative au fost comune. Acum încercăm să ne orientăm să extindem numărul de membri, orizontul este de 1 milion, ceea ce înseamnă că, practic, trebuie să ne triplăm numărul membrilor existenţi în acest moment, lucru valabil şi la nivelul judeţului Neamţ. Putem spune că primim foarte multe solicitări de înscriere atât ca simpli membri, cât şi consilieri, primari şi alţi aleşi de la nivel local sau central.

Pe lângă celelalte iniţiative ale noastre şi anume, aceea de a introduce votul de la 16 ani, şi de impozitare a marilor averi, este finalizată iniţiativa numită „Primul serviciu”. Adică, similar Primei Case şi Primei Maşini, să creăm facilităţi deosebite angajării tinerilor. Chiar dacă legislaţia, momentan, prevede unele măsuri de încurajare de angajare a tinerilor, noi venim cu prevederi mult mai generoase.

Noi avem o înţelegere cu PSD, suntem într-o alianţă şi, atât pe plan naţional, cât şi pe plan local, susţinem Guvernul Ponta. 

ORGANIZAŢIA JUDEŢEANĂ UNPR NEAMŢ

Biroul de presă

Comentarii

WORDPRESS: 0