HomeActualitate

Senatorul Cadăr aşteaptă să fie operat la Spitalul Floreasca

Până nu i se vindecă leziunile la plămân, senatorul Leonard Cadăr nu poate fi operat pentru fractura la şold. El este internat la secţia ATI a Spitalului „Floreasca” din Bucureşti. 

Senatorul PSD Leonard Cădar se află, în continuare, internat la Spitalul Clinic de Urgenţă „Floreasca” din Bucureşti, secţia Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI), unde aşteaptă să i se vindece leziunile de la nivelul plămânilor, pentru a putea fi operat pentru fractura la şold.

„Domnul senator mai are, încă, un dren montat la plămânul drept. Trebuie să se refacă înainte de a fi supus intervenţiei chirurgicale pentru fractura de şold. Din cauza leziunilor suferite la plămân, provocate de fracturile costale, nu poate respira corect şi nu ar putea face faţă acum unei operaţii”, a afirmat Bogdan Pricope, consilierul personal al parlamentarului nemţean.

Abia în momentul în care medicii secţiei ATI, care îl supraveghează acum pe senatorul Cadăr, îşi vor da acceptul, atunci va putea fi operat pentru fractura la şold.

Senatorul PSD Leonard Cadăr a fost implicat joi, 8 ianuarie, într-un accident rutier, pe DN 15D. Senatorul se întorcea la Roman de la Piatra Neamţ, acolo unde participase la o întâlnire cu membri ai PSD Neamţ. În localitatea Horia, senatorul a intrat cu maşina – un autoturism de teren BMW – într-un utilaj de deszăpezire. Apropiaţi ai senatorului Cadar susţin că acesta, fiind diabetic insulino-dependent, se grăbea să-şi administreze tratamentul. În urma impactului, Leonard Cadăr a rămas blocat în maşină şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a fi scos în siguranţă. Parlamentarul a fost transportat la Spitalul Municipal de Urgenţă Roman, unde medicii de gardă i-au făcut un examen computer tomograf, care a arătat că a suferit mai multe fracturi, cea mai gravă fiind o fractură de şold. De aceea, s-a decis transferul său la Clinica de Ortopedie din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă „Sfântul Spiridon” din Iaşi. După ce a stat două zile internat la Iaşi, acesta a fost transferat la Clinica Ortopedică din cadrul Spitalului „Floreasca” din Bucureşti.

Comentarii

WORDPRESS: 0