HomeInedit

Votaţi Larisa Mihăeş la Vocea României!

Larisa Mihăeş, tânăra de 17 ani din Roman care concurează pentru trofeul „Vocea României”, va cânta vineri, 28 noiembrie, în galele live ale acestui show. Rudele Larisei, colegii de la Colegiul Naţional „Roman-Vodă”, primarul oraşului Roman, Laurenţiu Dan Leoreanu, toţi prietenii ei, dar şi romaşcani care se mândresc cu faptul că oraşul lor este reprezentat cu mândrie la un astfel de concurs, o susţin şi o vor vota vineri seara, pentru a o ajuta să treacă în etapa următoare. Numeroase afişe cu Larisa Mihăeş au fost realizate de către prietenii acesteia şi au fost lipite în zonele cele mai circulate din oraş.

vocea 02În urmă cu câteva zile, primarul Leoreanu îi îndemna pe romaşcani să o susţină pe Larisa şi să o voteze vineri seara: „Îi rog pe romaşcani să fim din nou solidari şi să o sprijinim pe romaşcana noastră, Larisa Mihăeş. Este o fată frumoasă, talentată şi trebuie susţinută”.

În ultimele două săptămâni, tânăra s-a aflat la Bucureşti, unde a repetat zilnic, pentru ca spectacolul de vineri seara să fie unul deosebit.

„Mă pregătesc intens, pentru că vreau ca momentul meu să fie cât mai frumos posibil. Piesa pe care o voi interpreta este una complexă şi sper că o sa le placă celor de acasă. Am foarte mari emoţii, dar important este ca, indiferent de rezultat, momentul meu să fie memorabil. Sper ca publicul să mă placă şi să mă voteze”, a afirmat Larisa Mihăeş.

Vineri seara vor urca pe scenă ultimii patru concurenţi din echipa Loredanei Groza. Va trece mai departe preferatul publicului, încă un concurent pe care îl va alege Loredana, iar ceilalţi doi vor pleca acasă. Dacă va trece de acest pas, Larisa va participa la o nouă etapă live.

Costul unui SMS trimis pentru a o susţine pe Larisa Mihăeş este de 1,24 euro.

Comentarii

WORDPRESS: 0