HomeSocialPe scurt

Pe scurt

Accident în zona Dedeman 

În ziua de 30 octombrie, în jurul orei 17.15, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizaţi despre faptul că pe strada Ștefan cel Mare, în intersecţia cu strada Plopului, a avut loc un accident rutier, în urma căruia a rezultat rănirea a două persoane. Din primele cercetări, se pare că, în timp ce o femeie de 47 de ani, din Roman, conducea un autoturism marca Renault, pe strada Plopului, ajunsă în intersecţia cu strada Ștefan cel Mare, nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului Oprire, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism marca Fiat, care circula pe strada Ștefan cel Mare. În urma accidentului a rezultat rănirea a două pasagere din autoturismul marca Fiat, o femeie de 25 de ani, din Gherăeşti, şi o minoră de 14 ani, din Nisiporeşti. Conducătorii auto nu se aflau sub influenţa alcoolului, conform rezultatelor negative ale testării cu aparatul etilotest. Poliţiştii continuă cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

A furat o maşină din parcarea unei pensiuni 

În ziua de 30 octombrie, în jurul orei 18.20, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Secuieni au fost sesizaţi despre faptul că unui bărbat de 37 de ani i-a fost furată autoutilitara din parcarea unei pensiuni. În urma verificărilor efectuate şi a colaborării cu poliţiştii băcăuani, autoutilitara a fost depistată pe raza municipiului Bacău, fiind oprită în trafic de către echipajele de poliţie rutieră. La volanul acesteia a fost identificat un bărbat de 45 de ani, din Chitila, judeţul Ilfov, care a fost condus la sediul Postului de Poliţie Secuieni, în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Incendiu pe strada Ștefan cel Mare

Joi, 30 octombrie, la ora 13.29, Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ a fost anunţat că a izbucnit un incendiu la o locuinţă din municipiul Roman, de pe strada Ștefan cel Mare. La locul indicat s-au deplasat şase subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă. Pompierii au stins incendiul, în urma căruia a ars funinginea depusă pe coşul de fum. Cauza probabilă a incendiului a fost coşul de fum necurăţat de funingine.

Bărbat găsit mort în gara Trifeşti 

Joi după-amiaza, în jurul orei 16.50, un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Neamţ a fost chemat în gara din localitatea Trifeşti, pentru a verifica starea de sănătate a unui bărbat care a fost găsit de trecători fără suflare. În momentul în care au ajuns la faţa locului, cadrele medicale au găsit un bărbat de 75 ani, care era decedat. Trupul acestuia nu prezenta urme de violenţă, însă medicii legişti vor fi cei care vor stabili din ce cauză a murit bărbatul.

Comentarii

WORDPRESS: 0