72 de persoane au fost angajate pe loc vineri, la Bursa generală a locurilor de muncă

72 de persoane au fost angajate pe loc vineri, la Bursa generală a locurilor de muncă

Dimensiune text

 

 

Vineri, 12 aprilie, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Neamț a organizat, la nivel județean, Bursa generală a locurilor de muncă. Au participat 87 de agenți economici – 37 la Piatra Neamț, 38 la Roman și 12 la Tîrgu Neamț, care au oferit 898 locuri de muncă vacante.

Principalele ramuri de activitate în care au fost oferite locurile de muncă sunt: construcții (în meserii ca zidar, fierar-betonist, dulgher, zugrav), fabricarea articolelor de îmbrăcăminte, servicii (în meserii ca vânzător, ospătar, barman, patiser, bucătar, șofer), asigurări și industria mobilei.

„Cele mai multe locuri de muncă au fost oferite în municipiul Piatra Neamț (453), următorul fiind municipiul Roman (284) și orașul Tîrgu Neamț (161). Au participat 928 de persoane, 436 la Piatra Neamț, 335 la Roman și 158 la Tîrgu Neamț. Ca urmare a acestei acțiuni, 72 de persoane au fost angajate pe loc și 358 au fost selectate în vederea încadrării”, a precizat directorul executiv al AJOFM Neamț, Daniel Chirilă.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0