Home

HCM Roman va începe campionatul cu meci la Cluj

La fel a fost şi în sezonul precedent, când echipa romaşcană a câştigat.

HCM Roman începe sâmbătă, 30 august, o nouă ediţie de campionat, 2014-2015, a Ligii Naţionale feminine de handbal cu meci în deplasare, la Cluj, exact la fel ca în sezonul precedent. Meciul dintre U Cluj şi HCM Roman va începe la ora 12.30 şi va fi transmis pe postul Digisport 2. Anul trecut, echipa romaşcană a învins cu 26-25 (11-13) formaţia clujeană care se numea U Jolidon.

„Fetele se resimt după meciul puternic din Supercupă de la Braşov, dar starea generală este bună. Nu sunt probleme deosebite. Faptul că jocul echipei a fost bun în partida cu HCM Baia Mare îmi dă încredere şi sperăm să reconfirmăm şi să debutăm cu dreptul şi în acest sezon. Avem ascendent moral asupra echipei din Cluj. Am câştigat trei dintre cele patru meciuri în sezonul trecut. Oboseala cu drumurile din această săptămână constituie un impediment. Sper ca fetele să-şi revină, fizic, apoi să joace şi să obţină rezultat bun”, a afirmat Florentin Pera, antrenorul principal de la HCM Roman.

Lotul HCM Roman: Paula Vişan, Andreea Polocoşer, Viktoryia Timoshenkova, Ama Maria Horobeţ, Lăcrămioara Cîlici, Diana Druţu, Ana Maria Iuganu, Mirela Vîlcu, Oana Chitacu, Anca Caramalău, Daniela Crap, Daniela Băbeanu, Radostina Genkova, Carmen Stoleru, Raluca Agrigoroaei, Gabriela Mihalschi şi Jasna Toskovic.

„În meciul cu U Cluj avem obiectiv precis: trei puncte. Sper ca fetele să aibă aceeaşi ambiţie şi determinare ca în meciul din Supercupă cu HCM Baia Mare. Dacă va fi aşa, vom obţine victoria”, a declarat Lucian Micu, preşedintele HCM Roman.

În etapa I se vor mai disputa partidele: Dunărea Brăila – Mureşul Tg. Mureş (31 august, ora 11), SCM Craiova – HCM Baia Mare (29 august, ora 18), HC Zalău – CSM Bucureşti (30 august, ora 16.30), CSM Ploieşti – Corona Braşov (30 august, ora 19.15), Unirea Slobozia – HCM Rm. Vâlcea (31 august, ora 11), CSM Cetate Deva – Neptun Constanţa (31 august, ora 17).

În noua ediţie de campionat s-a păstrat varianta cu tur, retur, play-off şi play-out, dar cu anumite modificări. Astfel, în faza play-off a competiţiei vor participa primele opt echipe clasate la finalul returului. Formaţiile clasate de la locul al nouălea în jos vor participa în faza play-out.

Abonamente şi bilete la meciurile din Sala Sporturilor

La Sala Sporturilor din Roman se pot face abonamente pentru meciurile din acest an ale HCM Roman. Abonamentele în sectorul A costă 75 de lei la meciurile din turul campionatului, Cupa României şi din Cupa Cupelor. Cu 50 de lei se poate intra, tot pe abonament, la meciurile din campionat şi Cupa României. La meciurile din cadrul competiţiilor interne, biletul la tribuna A va costa 10 lei. În sectorul B, preţul abonamentelor este de 50 de lei, la toate cele trei competiţii amintite. 35 de lei este abonamentul pentru jocurile din competiţiile interne, în tur, sectorul B. Biletul va costa 7 lei, cel cu loc. Un bilet fără loc va fi 5 lei.

Comentarii

WORDPRESS: 2
  • Vali 10 ani ago

    Greu foarte greu la Cluj, un club bine organizat din toate punctele de vedere anul acesta, cu un sponsor tare Alexndrion si o echipa redutabila pe teren propriu, daca mai adaugam si arbitrajele, publicul = foarte greu.

  • Rica 10 ani ago

    Va doresc succes! Va fi foarte greu dar nu imposibil, depinde mult de forma fizica a fetelor dupa acel meci deosebit cu Baia-Mare, sper sa ne tina bateriile si arbitrajele corecte.