Prima paginăActualitate

66 de pietoni sancționați de polițiști

66 de pietoni sancționați de polițiști

Dimensiune text

 

Miercuri, 15 noiembrie, Direcția Rutieră a coordonat o acțiune la nivel național pentru prevenirea evenimentelor rutiere produse pe abaterilor săvârșite de pietoni.

Pe parcursul întregii zile, polițiștii nemțeni au acționat pentru depistarea și sancționarea pietonilor care traversează neregulamentar strada sau nu respectă regulile de deplasare pe partea carosabilă. La acțiunile organizate au participat 44 de polițiști nemțeni, care au aplicat 115 de sancțiuni contravenționale pentru abaterile constatate. În urma activităților desfășurate, 66 de pietoni au fost sancționați contravențional, dintre care 23 cu amendă de la 290 la 435 de lei și 43 cu avertisment.

„Principalele abateri pentru care au fost sancționați acești participanți la trafic sunt traversarea neregulamentară (57) și deplasarea neregulamentară pe partea carosabilă (9). Activitățile fac parte dintr-un plan de acțiune ce se va desfășura săptămâna aceasta, în fiecare zi polițiștii acționând pentru prevenirea și combaterea fiecărei cauze generatoare a accidentelor rutiere”, informează IPJ Neamț.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0